CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, April 30, 2011

blogger penipu!

waaa..agak kasar tajuk tuh..ermmm..FY da banyak kali da tengok bloggerzz tipu2 nih...sdey tau..mane boley tipu2 nih..
camni..FY selalu gak ping link kat SB tuu,,pastu rajinla jugak bece belog2 blogger lain..FY suke sangat bace..yang FY selalu rasa tertipu bila mr/miss blogger nih suke sangat wat ayat camni..

""HYE MAI LA FOLLOW BLOG SAYA,SAYA NEWBIE''

sekali bukak belog dia,da dekat 4 angka da..sakit aty gak tengok..tertipu sangat2..sdey tau..x taula pe motif wat camtu..nak wat ayat SENTAP ke kat newbie2??

kalau korang pernah wat camtu,tolongla gitau reason korang ye..uhuks..

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACE:)

2 comments:

:: Azizah Alwi:: said...

oh pasal isu ni..saya pun selalu buat.Saja je tu nak main2 dengan newbie.Bila dah kenal kita jadi makin rapat.Selalunya yang dah ramai follower tu akan buat ayat mcm tu supaya newbie2 ni tak rasa down/lebih2 lagi sorok identiti masing-masing..hehe

AesyaZealous said...

waaa sian die ye..hihi.. kite dh xjoin sb dah.. ade budak sb kurang ajar.. shhh diam2..hihi

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..