CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, June 5, 2011

eucerin buatku gembira:D

Mari kita melompat kegembiraan!! ^_^
Hye semua..semalam banyak sangat cerita malang FY kan..xpela,,ada hikmah di sebalik semuanya tu..Then,arini FY sangatla happy sebab pagi2 lagi FY da pi maybank then settle kan semua duet yang x ley nak bank in semalam.,After that,FY terusla ke pharmacy,carik product yang FY nak sangat2 beli tapi x berkemampuan nak beli..Da dapat gaji ni,kira happy gilala!

Sampai je pharmacy,terus cari EUCERIN,ermm cita sikitla,FY ni ada masalah kulit sensitif like ada jerawat yang  keluar bila datang bulan,yaa memang orang akan kata,its normal la kan,tapi FY sangat tidak sukakan nya..Lagi 1, kadang2 bila make up,make x kekal lama sebab muka oily kot..Sangat2 la FY tidak sukakannya sekali lagi..Then,FY carila Eucerin ni,sebabnya Eucerin ni tuk kulit yang sensitif,FY nak try..Nanti FY gitau semula apa yang terjadi pada muka FY kay? So,wat masa sekarang its for starting,FY kena la baca bismillah banyak2,hope ok la kan..FY percaya on this product bcoz its from pharmacy,kalau yang jual kat mydin tu,kompom2 la FY takkan beli..Nanti hancur lebur muka.Even mahal xpe kat pharmacy ni,sebab mahal= berkualiti kan? Then, kalau uollz nak try,pi la cari kat pharmacy yang berhampiran,kat GUARDIAN pon ada..:)

Nak tau lebih lanjut, KLIK SINI YAW..
FY just beli gentle cleansing foam and gentle cleansing milk..almost RM70..agak mahal,tapi lepas beli FY senyum lebar sebab sangat berpuas ati..tunggu nex month nak beli toner and all product from Eucerin..:D

FY sangat berpuas hati melebihi puasnya hati safee sali yang berjaya sumbatkan gol tuk malaysia..
melompat tinggi2 FY..

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA :D

1 comment:

Anonymous said...

I ԁο not еven undеrstаnd
how I finished up here, but I believeԁ this submit ωas gгeat.
I don't realize who you are but certainly you're going to a
well-known bloggеr if you haρρen to are
not already. Chеeгs!

Feel free to surf to my blog post ... payday loans online lenders
Feel free to visit my page :: Payday Loans

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..