CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, June 5, 2011

x nak bank in duet da..sorok bawah bantal lagi bagoz!

Hye selamat malam..nape mesti sebut selamat malam?nape x sebut nite?erm.ntah!bagi FY kalau sebut nite tu,macam da nak tido je..kalau selamat malam ase cam segar bulat lagi mata ni..pelik kan??tapi maksudnya sama jew..maybe da jadi adat kebiasaan agaknya,,ntah pape je FY ni,dia tanya dia yang jawab..(sape suruh korang x nak jawab).

Tadi petang,FY balik keje awal,awal 1 jam setengah..agak awal kan,,sebabnya,keje da abis,student pon da xde claz,so FY tutup tuisyen awal..agipon,FY kena bank in duet yuran tuisyen..Ada dalam RM 1500..Boss suruh bank in kan kat akaun dia..FY ikut je cakap dia..Dia kan boss..Da la masa balik tadi,hujan lebat gila,abis basah kuyup FY,naik motor la katekan.uhuks!

Sampai je kat bank,tengah2 rolling duit,mesin tiba2 tergendala,cuak gak tadi! Terusla call boss,nasib baik wife boss keje maybank,dia taula cara nak wat..Tapi,still x ley watpe jugak..DEMN!! Da tergendala,boss n wife balik kampung.FY cuak sebab duet tengah rolling,da tergendala mesin,resit pon x sempatla kua..FY takut kalau biarkan,tiba2 mesin tu suruh amik pulak duet,FY da balik,kan naya tu!Tapi,boss kata,xpe je..kalau da tergendala,duet terus masuk dalam bank,so x kan terkeluar semula until technicn datang repair..hope so!
risau FY,manela FY ada duet nak ganti semua tu,FY nak saving duet beli mr scoot,..Pastu,time2 jadi camnila,ada mamat2 ensem nak masuk bank,masukla lain kali! Serabut tau muka FY time camtu,dengan basah kuyupnya,eeii..jatoh saham!! Da x dapat lagi jodoh..huwaaa!! Erm..ni la salah satu sebab FY x suka bank in duet,nak pulak duet orang,x suka jadi camni la..Kalau duet sendiri,sorok bawah bantal je senang.

Then,FY tawakal jela..Sok boss suruh pi bank,wat report..adusshh!malas sunggoh laa..FY pon balikla dalam keadaan basah dibawah hujan lebat beserta kilat guruh,duet pulak x dapat bank in..ape teruk sangat la arini..Nak pulak perut lapar,sangat x seronok bertambah dukacita yang teramat sangat! Saham pon jatoh..:(

FY nak jugak cerita pasal pe yang berlaku pada diri FY setiap masa,sebab ni belog FY..Korang suka or x,FY tetap akan cerita..erk!

ps; TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA:D

2 comments:

ejulz said...

simpan lam asb la.. biar beranak sikit.. heHe..

farra said...

hee..duet orang..kalau duet snirik xpe:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..