CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, June 4, 2011

manela jodohku?

manela jodohku ye??berangan je tau..iskk

uit..pagi ahad ni keje maa..manyak nantok woo..FY saje datang lewat sikit pagi tadi..cepat je boss call tanya kat mana,dia call 3 kali baru FY angkat,bukan sengaja x angkat,memang x perasan sebab FY naik moto arini..eheks..

Da,sekarang FY da lapar,nasib baik tapau awal2 nasik lemak breakfast pagi tadi,tapi x lalu da makan nasik lemak waktu tengahri ni,x best,,kalaula dapat makan double cheese burger + air sprite..perghh!!leleh beb..feberet tu..lama x makan tu..dok temerloh ni,x syok sangat sebab mcd 15 minit kot nak pi tempat dia..adooii..x sabau lepak nilai ngan membe2..

Ermm..arini korang watpe jew?mesti pi kenduri kan..bestnya..jelez kot! sepupu FY pon kenduri arini..kawin da dia..FY x dapat pi,keje arini..x kan nak cuti agi..da banyak ari cuti..Nanti sikitla gaji FY,..iskk..sabo jela..boring pon boringla kan..FY keje pon,asik dok layan game jew..nak try x game2 kat cni,macam haram tapi layan jela:D
tengok sini..

Nak mengumpat sikit,cikgu sorang ni x tau ke waktu rehat orang,,ikut suke rasa dia je nak terus je claz,no rest..FY nak turun bawah,nak carik alas tuk perut ni,dapat air holik ais pon ok..ni nak turun pon susa laa..geramla jugak..kalau x,dapatla cuci2 mata,mana tau terjumpa jodoh ke..x ke rezeki bergolek namanya tu kan..ni da rugi..Tadi ada pulak mat saleh dari england naik tuisyen ni,tanya FY mana tempat nak tido,FY tanyala dia semula,hotel kew?(speaking you!) pastu, FY explen la kat mat saleh tu,comel! Dia siap cakap thank u so much DEAR!haip..senyum sorang2 FY..hihihi;p

ok la.da la..FY nak layan game,stress sebenarnya main game,bukannya hilang stress..asik game over je..menyampess! mana jodohku?huwaa..jelez tengok orang kawen!!!



ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA NIH..:)

2 comments:

enyheartsdiamond said...

hi dear, jom join kontes :)

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2011/06/tarikh-tutup-my-secret-wish-contest.html

farra said...

cam best je..orait:D

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..