CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, August 8, 2011

KONTROVERSI ADIK MAT LUTHFI~

Hye..
Aku malas nak tulis banyak ini malam..Terasa macam nak merajuk ngan tiga orang blogger ni..ergghh...gedik puler nak merajok bagai..Ada depa kesah ke nak pujuk ang?uhuks..kesedihan seorang diri..
Suda3..aku tipu je,mane ada merajok,makan ati sikit je..X banyak pon..cet..


Orait..meh semua tengok adik Mat Luthfi ni..Asik pakat tengok Mat Luthfi je,kasi can la kat adik dia nak femes jugak..ye dak? Blog adik dia pon x ramai lagi follower..Aku up kan follower beliau..Meh tengok cni semua ye..
AKU ADIK MAT LUTHFI.. siyez suara pon sejibik dow..like3!!






hahaha..dua cukup da kot?nak tengok lain..search jela cam bese kat youtube eyh..:)
facebook dia nak tak?? Ini FB Lah Fahmi a.k.a Adik ML..


ok nite..selamat menonton!!

7 comments:

Pendamba Mawar said...

3orang blogger??sapa

farra said...

hmm slah sorangnye pendamba la:P

Telaga Putih said...

aah la! sore sama.. ahahahhaa

kaizen said...

hahaha pergh... smart...

latest entry Adab-adab di Bazar Ramadhan & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

NMH said...

adess..*comel*..hahahhah-gedik

sergeant keroro said...

stylo, hehe XD

Nadia Elena said...

untunglah ada klon..

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..