CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, August 8, 2011

REVIEW BLOG ORANG..

Assalamualaikum..
Salam petang,aku da terbau nasik goreng ikan masin da..peberet aku kalau berjauhan ngan family..Sabar jela bau ni..dugaan sangat sangat dugaan..hoho..

Kat dashboard aku ni,ramai yang dok cite pasal perempuan suka lelaki jenis camne kan..Aku ada yang bersetuju,ada jugak yang idak ngan pendapat2 depa ni..Yela kan,nama pon pendapat depa..Memang la lain dengan pendapat aku..Ye dak?

Mari tengok yang aku pilih secara random ni..Mereka ini semua dok memberi pendapat masing masing tentang wanita vs lelaki..

1) JANGAN IGNORE ; Lelaki berbadan tegap idaman wanita?
2) Miss Julies : Girls tak akan suka bila guys..

Dua sudahla..malas nak copy link da..aku puasa ni,penat tau x copy link!!wahaha..
Ok then, aku nak jawab jawapan bagi link Jangan Ignore tu,.hmm..abang..x semua lelaki perempuan sukakan lelaki yang berbadan tegap..Contohnya saya ni,err..tapi tak bermaksud saya suka lelaki berbadan kering kontang..bukan bukan..saya bermaksud di sini,saya suka je tengok abang tegap tu tapi jangan la terlalu tegap macam Mr Aaron Aziz kegilaan Nora Elena tu,ataupon ex Linda Onn iaitu Fahrin Ahmad tu..

X tergoda ke tengok I ni?

Ohh,,i swear yang depa dua tu ensem,tapi aku tak reti rasanya nak menilai badan depa tu..wahaha..aku suka tengok depa,tapi tak suka bila boyfie aku berbadan sasa begitu..Aku juga tak berapa sukakan badan macam AMAN WAN..tapi,tak bermakna aku tak sukakan beliau..i adore him okay! Aku suka yang biasa2 je..Contoh?Alaa yang macam Syeikh Muzaffar tu ok x?hmm tu pon nampak besar,aku ingat aku nak suka yang macam Malik NOr  Zakwan Adha tu laa..X pon kembar dia..haa,like that laa..So,jawapannya..TAK SEMUA GADIS SUKAKAN LELAKI BERBADAN TEGAP..haha..padahal,zakwan tu tegap la:P

yaa,,thanks fara pilih aku.

Yang kedua..Miss Julies tu kata,gurlz tak suka bila guys tu smoking kan?Ya,,I pon tak suka,nanti mandul la bang oii kalau awak asik merokok je..Tapi!! aku tak kisah sebenarnya kau nak merokok ke hape ke,itu life kau kan..aku takde hak nak halang melainkan kau tersebut adalah bakal suami aku,ataupon bakal menantu parent aku ye..Memang aku halang abis abisan..wahaha..Nanti kita takde keturunan,awak jangan salahkan saya ye..sape suruh taknak berenti merokok..*padan muka*


Ok la..da nak balik keje da pon,dengan ini aku mengishtiharkan bahawasanya..TEPUK DADA TANYA HATI..kalau da sayang tu,tak kira da kecik besar badan kau,hitam juih bibir kau,tak nampak da semua tu..Yang penting sayang menyayang..Itu sahaja..Papai!


3 comments:

ashraf said...

ala..asalkan hensem..smoking pun xpew..ppuan macam 2 la
kami-terima-bantuan-gereja-kerana pemohonan bantuan ditolak

Encik JI said...

haha. cun pe bdan cm Aaron aziz. extra muscle. ekeke

Saiful Bakhtiar said...

yg penting cukup sifat

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..