CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, August 7, 2011

See?U know what happen today?

Assalamualaikum!
Haa..jawab wajib x jawab rugi..Yaa..im not Maria Elena,jawab sayang x jawab?but im still adore her!!!haha tetibe..  ^_^
Orait then,setelah 3 hari aku mendiamkan diri,aku mencari sebuah jawapan terhadap persoalan2 yang ada di dalam benak kepala hotak aku  ni..*apela soalan tu*  finally,I come back darling!!ohh,,gedik rupanya ye..

Hmm..today I want to discuss abput about latest topic..siyez lame x menaip,gila lupa huruf huruf yang ada kat keyboard ni..What is the latest topic babe??

1) Budak DARJAH DUA panggil bapak dia bunuh kau??
2) Anwar Hadi gado ngan Maria Elena?Mat Luthfi setelkan??
3) Eh?kueh rayo den,ekau da siap buek ko bolum?
4) Man U kalah lagi?demn!!
5) Ada makcik tak pi Mekah lagi da jadi Hajah??

Haa..kelima lima topik kat atas da basi dow..Aku kat sini sebok jugak nak cerita pasal AKULAH MAKCIK HAJAH,HAMBA ALLAH PALING HINA. 

KOMEN 1: hok aloh mu,ghama doh dok cito pasa ni..mu nak cito jugok bakpo?cito lain buleh dop?
KOMEN 2: kak,next story plizz..
KOMEN 3: titew x sukew la citew niew,citew Justin bibir adew x kak?*gewdik*

Wei babe,ni latest story lorr..Just follow the flow..ecece...Ok da,aku memang sakit hati gile tengok makcik hajah lahanat tu..mak aii,kasar bahasa der..chillex laa..
Kau,,mu,ekau,lu kalau namanya MUSLIM, must sensitif about this issue ya..THIS IS LATEST ISSUE bai.
Erkk??bukan ke dulu da kecoh pasal ni??
Haa,,tu wa tau maa,tapi ini isu suda dibongkar semula,,Itu Gaysec suda keluarkan muka makcik hajah a.k.a Arlene Tan tu..waa,,awek cun bhai!! usha la.. fall in love with her?

Arlene Tan
kita kapel nak?I hajah *_*

ahh,tak payah..babe,aku bukan jelez ko nak fall in love,ko nak in relationship bagai ngan pompuan tu,tapi better kau carila orang lain,,tak cun pon takpe,janji agama tu ada..

Aku harap,kita semua tak terpesong akidah macam makcik tu eyh..Nauzubillah min zalik..Semoga kita semua tergolong dalam golongan yang beriman..Insyaallah.

ps: TAMBAHAN YE,IF SHE'S NOT THE REAL PERSON ON THAT PIXCHA,IM SO SORRY..
for now,she's the only one..if not,i can erase delete that pixcha.:)

15 comments:

Joey said...

muka lawo..tp perangai lebih teruk dr setan...

Joey said...

muka lawo..perangai lebih teruk dari setan..

Farrah yong said...

ada orang kata bukan dia . ntah la . adehhhh .

mynameismy said...

Nau'zubillah...

yuyuy ekyn said...

pending jap.pasal ape ni?hehhe

farra said...

Joey> hahaha..no komen laa.:)

Farrah> ntah,aku pon x sure jugak..

My> nauzubillah min zalik..

Yuyuy> yuyuy just click on that link,then u know what happen today:)

Wanz Mejuez said...

makcik ni gedik nak femes satu malaya ni jadi nya ....

gua tk pasti ni gmbr betul atau tidak... kita tggu pihak berkuasa je ...

SyedGraphiX said...

mmg hajjah lahanat punya makcik. >.<

ツlala genie IIღ said...

btol kew brita no.2 2???sal anwr hadi ???

farra said...

wanz: yupz..waiting~

syed: semoga Allah membuka pintu hatinya kelak..:)

Lala: ops!!itu tipu..haha

ツlala genie IIღ said...

aduyai huhuhu tertipu sda...agk trkjut gak..da la mnat giler at mat luthfi huhu

Nyamuk Terbang said...

haha aku nk tnya bila yg man u kalah??
man u menang doh...
makcik tue bkn cun pn

farra said...

lala> chillex ..hahaha..nnti kite kim slm kan matlutfi kat awak eyh:)

nyamuk> hhahaa..saje kasi ko baran:P

ツlala genie IIღ said...

hehe terbaek!!!

Encik JI said...

huhu. pningla. xtaw la btol ke x. mcm2

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..