CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, December 25, 2011

PENGKID PON PENGKID LAH..

Hye..

Apa gunanya Allah jadikan kita semua ni ada jantina..And Allah sangat memudahkan hamba-hambanya untuk mengenal pasti jantina masing-masing..Tapi,kenapa ada sesetengah manusia yang tidak berpuas hati dengan jantina mereka? Yaaa..the answer is HUMAN ARE NOT PERFECT..Itu alasan yang kukuh tapi still tak boleh nak masuk akal dengan kes tukar jantina ni..

Okey,aku nak mengaku yang aku dulu pon ada perasaan tak berpuas hati dengan jantina aku..Aku nak sangat jadi lelaki dulu sebab aku tengok jadi lelaki ni sangatla senang,ringkas and sempoi..Best kan camtu..Tak payah nak mekap2,tak payah nak belajar masak,tak payah nak pakai baju kurung,pakai tudung..haaa..tapi itu dululah..Masa tu aku baru nak kenal pasti siapa diri aku yang sebenar..ON PROGRESS..Sekarang aku bersyukur sangat aku adalah seorang MUSLIMAH..yang ada perasaan kat seorang lelaki..Hanya seorang..eheks..

Ceritanya camni,tadi aku balik dari kampung,tengah tunggu LRT kat Tititwangsa..Aku duduk sambil minum susu Dutch Lady full cream..hee..Then,sampaila LRT nak ke Ampang,aku naik LRT Sri Petaling..Maka keluarlah dua orang tomboy ngan sorang awek cun..Badan diorang semuanya cam ala-ala Enot laa..Tapi kecik sikit dari Enot..ermm..Aku sekali tengok pon da boleh cam diorang tu tomboy a.k.a PENGKID...Yang sorang pengkid ni slamber je peluk awek tu,raba kat montot awek tu..haih..Terkedu aku..Tersentap seketika..Pastu peluk2 sampai tangan tu naik kat dada awek tu..eeeewww...Sedap eyh..macamla awak tu takde yang sendiri..raba jela diri sendiri..addooiii...Geli tau tak..Da la buat depan orang ramai..Tersekat aku nak minum susu..iskk..

Aku pandang pon hujung-hujung mata je..Aku takut tengok pengkid ni..Kang tak pasal kene tumbuk kat muka aku macam dalam cerita AKU BUKAN TOMBOY tuu..uiishh..sakit wooo..takmo3..

Hah...itulah ceritanya..da pompuan tu pompuan laa..da laki tu lakila jugak kan..tayah nak jadik orang lain..Jadila diri sendiri tau..SAYANGI DIRI ANDA.. >,<

2 comments:

Pendamba Mawar said...

manusia kan da dicipta sebaik2 ciptaan.:) tak perlu ubah..

Akma said...

pe pompuan rase ek kena raba dgn pompuan?

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..