CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, December 21, 2011

HIDUNG MENGELUPAS PON NAK CERITA.

holla holla holla...assalamualaikum!

kabare wak?okeh?haaa nak mengadu ni..iskk

Weh,idong aku mengelupas macam kulit bawang orang kupas nak buat kenduri kawen..Pedih tau muka aku sekarang..huwaaa...Ini semua gara-gara main tenis tengah panas terik..Wa suda itam meyh..berbelang kulit muka nih..huduh huduh huduh.. T_T


Aku sedih sunggoh sebab da la ni minggu last aku kat USIM ni..muke buruk pulak..adooiii..wa nak kene cantik-cantik..nak usha abang laibri..kihkih..*gatai*
Minggu ni setiap hari ada sesi bergambar..and for sure lah,muke aku paling itam..aduushhh...

Ok laa..aku nak mengadu muke aku da itam,pastu idong aku mengelupas je..memang takde motipp langsung..dah,

kbai..nak sambung buat thesis.. #_#


gunakan nose pore tape untuk tampil menawan..
$_$


memang entry tak menjana minda..
pi pangkah ( x )  cepat tab ni..
tido!

1 comment:

Pendamba Mawar said...

sapu krim.. kasi lembap sikit kulit muka.:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..