CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, December 14, 2011

LELAKI SIMPANAN..ERKK??

Hai..Selamat malam semua..hekhek.. *gelak kambing*


Memalam buta lagi sunyi ni,aku ngan rummet aku dok layan cite hantu..Haa,,pastu masing-masing takut nak pi toilet..kahkah.. * aku la paling berani *_*  ----> tipu giler<---


Ok then,aku nak cerita ni ye..Tadi kan,masa aku tengah-tengah nak carik tuala kecik aku dalam drawer,tetibe terkeluar la 1 chewing gum dari drawer aku tu..Terus terduduk aku weh..Nape aku terduduk? Ok the reason is..hahaha cam nak amik muet tuk speaking je ayat..Ok,the reason is that chewing gum tu,adalah chewing gum ex aku..weeee...lame giler da aku simpan..elok agi wooii..Lebih kurang setahun lebih da la..Makk aiii..Nasib elok agi..Tapi,aku tak makan la chewing gum tu even elok agi..Memang aku takkan makanla..cett.. * kalau kawan aku punya,da lama aku rembat* $_$


Meh aku nak tunjuk sikit gambo-gambo chewing gum tersebut..Korang tengok,ada dua sahaja chewing gum yang baru dimakan..Dia satu,aku satu.. pAstu aku simpan dalam beg aku chewing gum ni,then sampai sekarang,after we all break off,aku mengong-mengong simpan lagi chewing gum ni..kahkah..Aku pon tak tau kenapa aku simpan ni..Takde motif kot..


Makan ini untuk kebersihan mulut anda dan kekasih anda.. 
T_T





zoom secara dekat
Hanya dua yang dimakan.

Itu baru makanan yang aku simpan,nak ikutkan,banyak lagi aku simpan..Tapi bukan makanan la..kahkah..yang lain biarla rahsia.. T_T

Kurus tak aku?kahkah..
Bodoh giler muka aku time ni..
*_&

PS; apa hubung kait antara lelaki simpanan ngan chewing gum simpanan??

4 comments:

Pendamba Mawar said...

hurm..knangann...

farra said...

heee..yupz kenangan PM..:)

its olwez tinggal kenangan..

Pendamba Mawar said...

:) cuba la cipta lmbaran baru..

farra said...

hee..penat da patah ati..biarla dulu camni..huuu

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..