CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, April 16, 2011

diz title is amik muet lagi ke?(sentap!)

MUET MUET MUET..Da tahun 3 da,sem 6 pon nih,x lepas2 lagi muet band 3..apela yang susa sangat..dalam muet tu pon simple2 jew..

contohnye camni..




mase form 6 pon FY da amik muet gak..mase tu dapat band 2 gak..tp mase tu memang x study langsung..zero kepala hotak ni ngan bahasa omputeh tuh..dapat 118 jew kot..then,da masuk u ni,naikla sikit,tapi still band 2 lagi,dapat 131,lagi 9 point nak dapat band 3..geram sunggoh..so,tahun ni try lagila amik..
ni baru je lepas exam,tengah pening2 lalat lagi..bak kate orang putih,dizzy2 fly..

Sejak amik muet kat univ ni,dari sem 1 lagi lecturer asik suruh pi bengkel muet,bayar rm35 jew pon..kat bengkel ley tau format2 baru a.k.a the latest format..tapi,FY x penah nak pi..x taw la sebab apa..kadang2 tu FY da konon2 ready nak pi,ade orang ajak outing lak,so FY pon x jadila pi bengkel muet tu..
dari abes duet RM35 je,bley jd abes RM350..(banyak tuh!!)camne la nak pass muet kan..x berkat..parent anta kite suruh belajar,abeskan duet jew..iskk..


hope pasni FY pass la muet..malas da nak amik banyak kali..penat..tengok abang2 and akak2 senior,tengah praktikal pon datang lagi amik muet..sadis tuu..kalaula FY,memang FY malulaa..da tua pon x pass2 agi..adooii..hope ALLAH permudahkan urusan FY and kawan2 FY yang lain..aminnn..(~_^)

TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACE:)

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..