CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, May 17, 2011

"Bersama Atiq Salleh: Pandangan Saya Tentang Gambar Ini"


halamak! pe dorang wat tuh??

haa..pix ni FY amik kat sini..

Atiq suh bagi pandangan FY kat pix nie..ermm...first sekali FY nampak orang2 lelaki kat belakang tu tengah tengok air sumgai..maybe air naik kot sebab hujan..tu pasal dorang tengok.. x caye??tengokla lantai tu basah lagi kan..mesti baru pas hujan tu..FY pon suke lepak tepi benteng camtu kalau kat temerloh ni,.nak plak time nak banjir kan..syok jew tengok:D

Then,the couple of gurl and boy tuh,FY ase gurl tu tolong tiupkan mata boy tu sebab mata boy tu masuk habuk maybe??ade helmet kan kat ctu?mase boy tadi bawak gurl tu naik moto,mata dia masuk habuk,ujan lak tetibe,then dorang pass by kat benteng tu..gurl tu tiupkan mate boy tu sebab boy tu x ley tiup mate sndiri kan??korang pon x ley tiup mate sendiri..:P

tu jela yang FY nampak atiq..:D
pe lak yang atiq nampak??n what happened acctually??x sabau nak taw!!!!:D

ps: TERIMA KASIH ATIQ:D

12 comments:

forever love said...

haha.. bgs ny pandangan FY.. hihi.. overall pandangan tue.. best2..

fierapirot said...

erkk..gudluck..ni gmbr time gathering aritu...=)..kapel tu dot....dot..=)

suha said...

hehehe best2..nnti cik suha nk join gak la (^_^)

farra said...

fiera..kapel tu watpe?haip..:P
suha; silalah:)

khairul said...

pompuan tu ngah picit jerawat lelaki tu..klu kapel dpt dosa but klu adk beradik..xde masalah..

Syahmi said...

xbuat apa2~agkt k tgn kt ats~:P

farra said...

khairul: adek badek la kot..
syami: erkk

bunga said...

tau nak ckp pe pasal gambar tu..

farra said...

ckp je pe yg bunga nmpk:D

Syahmi said...

rAsany sama dgn pndpt fara;)

Love hurt aeNnn said...

gudluck sygs. :)

farra said...

thanks aenn :)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..