CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, May 6, 2011

jom paste kan ni kat entry korang kay?

bulan 5 ni paling banyak peristiwa..like teacher's day,mother's  n father's day, bezday bagai2 lagilah..best kan bulan 5 ni..then..FY nak  korang sume copy this then paste kan kat post entry korang ley??diz is MANDATORI..kalau korang sayangkan ibu2 korang laa..bagi members yg da xde ibu,insan kesayangan kita tu,FY sedekahkan alfatihah..mesti selalu doakan ibu kita kay..Ibu la yg paling banyak berjasa pada kita..hadis nabi pon ade yang mengatakan ibu adalah yang pertama selepas ALLAH  n RASUL..

ok..korang copy then paste kan ni  kat fb,entry korang eyh..masukkan jugak pix korang ngan ibu korang..tu yg penting..jangan lupe credit kan link FY..jangan copy paste sesaje..:D
haa..FY pon nak link korang jugak yang mane da copy tu..FY nak tengok gak ibu2 korang..

dari tadi suh copy,nak copy pe??haa ni dia..

To all my friends, in honor of Mother's Day I'm trying to see how many of you are willing to change your profile picture to a picture of your mother and keep it there till May 9 in FB, and put ur pix with ur mother in ur blog.. I did and so have several others. If you will and like this idea, please repost this as your status so everyone gets the word and see how many beautiful mothers we can get on FB and blog,with ♥♥♥


haaa..then put ur pix with ur mother like this..ni FY ngan my lovely mom!!



 i 'll olwez love u..

ps: TERIMA KASIH SEBAB MENGIKUT ARAHAN:)

2 comments:

ANIS DIYANA said...

saya sayang ibu saya...


http://diyanaluvaman.blogspot.com/2011/05/owh-no-tepi-rumah-menjadi-sarang.html?showComment=1304671108596#c1629149101750196254

farra said...

wish ur hepy wif ur mom diyana:D

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..