CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, July 13, 2011

"MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!!"

.:ME.AS.MYSELF:.
nak join jugak?TEKAN SINI
Hyep!nak bagitau ni,seumur hidup FY,FY memang x pernah menang cabutan bertuah..FY join game apepon,memang x pernah menang..FY x tau la apa susah sangat hadiah nak melekat kat FY ni..x layak langsung ke FY nak terima hadiah???cet!

Ni last FY nak join GA ni..miss cute ni yang buat ni tau..banyak pulak dia dapat sponsor..Dia pulak suruh pilih 3-5 hadiah yang paling kita nak kan?wee...happy dowh dapat pilih hadiah!!terus pilih 5 kau!haha
ok,1st sekali,FY nak sangat dapat hadiah BEG ni sebab nanti boleh masukkan hadiah2 lain,macam cute2 nie..pastu nak masukkan jugak shawl lip lap giteww..nanti boley pakai mase rayer..jimat duet..FY ni bukan orang kaya,mak pak je kaya..iskk..ok then,FY nak jugak pashmina ini..yang paling nak,yang NI laa..FY nak semua hadiah ni sebab nak pakai time raya nanti,pastu nak masuk sem baru kan,mestila nak cantik2:P
korang nak jugak kew?alaa..hee,FY jangan tamak,nanti x dapat langsung,padan muka!ok3..kalau korang nak jugak,mai la join GA ni jugak..kat bawah ni semua sponsor hadiah tau..bestnye!!excited gitew!!:D




ok la..FY nak tag kawan2 FY,nak suruh diorang join jugak,kalau diorang x mo hadiah tu,boley sedekah kat FY:)


oraito!done!!nak anta cepat2..:)



4 comments:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

donne check dear! :) gud lux syg.. :)

farra said...

thanks!hope so:)

Pendamba Mawar said...

gudluck..sayang..haha.nak jugak sayang

farra said...

hahaa..pon boley!

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..