CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, August 18, 2011

Soalan untuk mereka yang bergelar PEREMPUAN


1 - Setiap wanita meng-ANGAN-kan lelaki yang romantik. Ho-ho-ho. Jadi, aku nak tahu, apa lelaki tu boleh buat sampai korang boleh kelaskan lelaki tu seorang yang ROMANTIK?  Contoh: Say I love You everyday ke.. Depends on korang.

Ehem..bagi aku la kan..aku rasa lelaki tu romantik bila mana dia CUBA buat segalanya untuk aku..
Contoh: berlari dalam hujan semata-mata kejar aku yang tengah merajuk ..Aku pulak jalan laju giler kat depan,dia berlari sebab nak payungkan sambil pujuk aku..Lepas tu,dia sanggup belikan aku kasut baru sebab kasut lama aku koyak tengah jalan..  OK,INI KISAH BENAR ZAMAN DULU KALA


2 - Let say boyfriend korang tu vokalis sebuah broadBAND, korang pergi tengok showcase band dia. Dan si dia kata, lagu ni KHAS untuk kekasih saya. Lagu apa yang korang expect dia akan nyanyi? Bagi 1 lagu. Tak kisah lah lagu apa. Malay, eng, arab, nasyid, korean, etc... Contoh: I Knew I Loved You by Savage Garden.

Aku harap dia nyanyi lagu Selamat Pengantin Baru..ehh tak tak..tipu je..Aku harap sangat dia nyanyikan aku lagu 5 minute late..kompom aku yang melutut kat dia..walllawehh!!

3 - Korang menginginkan boyfriend korang ala-ala watak fiksyen yang mana satu? Contoh: Seth Tan.

Bagi aku la,aku nak dia seperti dia adanya..Takmo macam pelakon tu..name pon berlakon,kah kah kah..Aku nak dia jadi diri dia yang sebenarnya..Aku terima seadanya dia..

AKU PUNYA SOALAN TU..KLIK LA LINK TU KALAU NAK JAWAB SOALAN MAMAT TU..HEHE..

2 comments:

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho!
Saya PUAS HATI dengan jawapan anda..
Ho-ho-ho!

Akid azami said...

point no 1 tu.. kalau kau suruh bf ko makan taik, confirm bf ko takkan makan punye..

lelaki takkan sanggup buat segalanye untuk gf dia..hehe...

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..