CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, November 8, 2011

ZAMAN-ZAMAN RONGGENG..JADAH!


Can I tie your shoes?
Ohh GOD,its okay laa..no need..I can tie it by myself..
No!! I want do that..please..
Babe,you dont have to do it.. ( he sit down and tie it )


Terharu giler babe!! Tapi,da abes da zaman tu..Zaman jahiliah usah dikenang..Memangla rasa cam oohhh so sweet,bestnyaa!! romantiknyaa.. Aah..jadah kau romantik..Tak kawen agi nak buat camtu..Adooii..Insaapp!!

Tapi tu la kan..Sampai sekarang tak bukak2 lagi tali kasut yang diikat tu..Malas..haha..nampak sangat tak basuh kasut tu kan..hee,alaaa bukan pakai selalu pon..Tak kotor..:p


Tayah nak jiwang-jiwang sangatla..Belajar tak abes-abes lagi..Nak menggatal je tau..Budak-budak sekarang memangla..Teruk sunggoh ( tak semua la)..Mak bapak anta masuk IPTA/S suruh belajar betol-betol..Ini tak,setiap minggu nak keluar dating..Abeskan duet PTPTN..Tak sedar minggu nak exam..Masa exam tak dapat jawab,berangan je ingatkan dating semalam..Keluar result,result teruk..Kena marah ngan parent,muka bodo je..Alasannya,gred da makin naik..So tak boleh nak catch up..Ape ni dik??Tak kesian ke kat parent tu?Diorang siang malam doakan kita tau..Buat solat hajat,baca yasin,bagi kita aer yasin..Kita pulak,sakan bercinta..Tak ke mana jugakla bercinta tu..Restu parent jugak yang didahulukan..Ingat tu..

Akak ni dik ( cehh..akak ni beb! ),  tak nak la adik-adik sesat barai,culture shock dengan dunia ni..Its normal uoll nak bercinta,tapi jangan terlalu havoc!! sampai lupa kat study,lupa kat parent,lupa kat TUHAN..haa..
Takmo takmo takmo..

Study tau..Dulu masa sekola,try2 nak bercinta,kena marah jugak,parent kata,da masuk U nanti,baru boley bercinta..Da masuk U ni pon bagitau tengah bercinta pon kena marah jugak..Peliknya..So putus..huu..

Baru-baru ni parent tanya,takde kawan ( boypren ) ke?? Ehh..soalan apakah?? 
eheks..macam greenlite je..weee!! ^_^
Then,jawapannya.,.takde lagilaa..Aritu kata suruh belajar dulu..iskk..
Kalau takde,nak carikan ke? tanya seorang ibu kepada anak comelnya ini..
 wowowo..takmo takmo takmo..

Nak carik senirik.. 
Rasa macam da suka kat someone tu..Tapi,ntahla..Takut + segan + poyo je nak bagitau suka kat dia tau..oiii..aku da lama tak bercinta nih!!! Da tak reti da..aiiiyaaa..wa manyak segan woo..:p

ps: AKU DA SENIOR,JADI BOLEH SUDA UNTUK MENCARI CALON..JANGAN JELEZ YE JUNIOR!! WAKAKA..

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..