CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, April 16, 2011

inilah ujikaji yang da FY wat sejak beberapa hari lalu..

FY sebenarnya xdela nak wat ujikaji sangat..Tp,bile da keadaan and musim ni semuanya agak kebetulan sama kot,FY amik keputusan nak wat 1 ujikaji terhadap sekumpulan lelaki yang agak jiwang lately..x taw la apa da berlaku pada life mereka tu,tapi bile da masuk ruangan HOME FACEBOOK FY,then FY pon bace tapi x komen ataupon like laa..terasa cam kelakar pon ade..FY tengok orang jugak nak komen or like kat status orang..terasa cam segan2 silu je nak like and komen tu..hihi:P

nak taw x sape yang FY jadikan mangsa tuk dimasukkan ke dalam blog FY yang comot nih..before that,FY mintak ampon sangat2 la kalau ade yang diantara FY sebutkan ni,ade in list fren korang..FY xde niat pon nak memalukan mereka tersebut,FY suke jew tengok mereka ni bahagia..even in deep feel FY adela sikit jelez..ermmm..ok laa,about 40% gak la jelez..hahaha..banyak tuh..ntah papela FY nih..xpe2,nanti adela jodoh FY sampai..sabar jelaa:)
Doakan kebahagiaan orang lain..:D

haa..yang ni siap ade lirik lagu lagi taw..

1) .Maafkan saya boleh??

www.youtube.com
Rekaan Saje ! Song : Song From A Secret Garden @ FACEBOOK kibayuji93@hotmail.com





2) ak tetap akn tggu kam0..

www.youtube.com
KLIK SINI http://www.facebook.com/hafizizaindotcomDAN "LIKE" sebagai tanda anda suka lagu ini. Lirik Lagu Nubhan - Aku Atau Dia Kau tanamkan cinta dalam hatiku Dah berbunga hidupku Bersamamu aku setia Tapi kini Kau telah tajamkan duri Menduakan cintaku Yang telah lama ini Ku cuba






3)     ape lg slah saye saye pon xtawu...dan tak tawu n taktaw....

4) Engkau Awekku...
Yang Ku Sayangi...
Rupa2nya aku dah dibohongi...
Waktu perkenalan kita dulu...
Kau kata janda anak satu..
Rupa2nya kau dah kawin..dgn tenuk muka jerawat batu :(:: bersabar abg..kau diam peah!! haha

5) 
hargailah insan yg benar-benar mnyangi kita....selagi ia masih ada.....

6) lirik lagu "cintaku padamu haruskah kita teruskan"
7) YANG NI GARANG2 PLAK
>>>>>>susah sgt ke nk bhgie....
               x faham la cmni.....
               harus ke ade prasaan x pcye...
               knpe msti nk prasangke buruk...
               arggghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8) i LoVe U....
9) you just forgot how important u r,,
10) ♥ "I L0VE Y0U!!!" ♥


ERM..NI JELA KOT YANG FY BLEY TUNJUK..NAME2 PON DA DELETE..TAKUT GAK FY KANG X PASAL KENE HENTAM NGAN MEREKA2 NIH..HEEE...MAAP YE..TAPI SUMENYE NI FROM THE LOVELY MAN!!!OMMJAAYYY!!

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..