CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, April 25, 2011

tolong bagi semangat boleh?

ohh..arini cyber law,my first paper for sem 6..ermmm..agak susah la bagi FY..FY ase FY da cube tok senangkan cyber law ni ngan simple word,simple study..try to understanding for that subject..sume Act FY da ingat..maybe xde rezeki kot nak jawab elok2..iskk
soalan 1, 40 markah..FY stuck!FY tekankan kat tajuk depan2 cam Multimedia Super Corridor,CMA,MCMC,Cyberlaw word sebab lecturer FY tu pon tekankan bab2 tu jugak..sekali masuk CYBERPORNOGRAPHY..( responsible ISP to regulate cyberpornography)..FY singgah2 sekejap jew tajuk tu aritu..x tekankan sangat pon..sebab tajuk tu tajuk 2nd last laa..FY memang x nak jawab soalan tu if ade kua..tapi,kalau da soalan no 1,COMPULSARY tuu!!
huwaaaaaaaaaaa.....:(
nangis jap...

Sumenye ade 5 soalan,jawab 3..soalan 1 wajib..then,FY pilih soalan no 3 pasal TELEMEDICINE..ok la soalan tuu..30 markah..last skali soalan no 4,pasal TRADEMARK..iskk..boley jew jawab yang nih,tapi ACT x bape ingat..hentam sajela...ingat2 lupe..masukkan case sikit..ntahla..yang x bestnye,nak jawab soalan last tu,mase da tinggal 15 minit..sempat 1 page jew jawab..x cukup maselaa..ni sume sebab stuck kat soalan no 1..buang waktu sunggoh..

ermm..xpelaa..tawakkal jela kan..FY hope and pray to ALLAH yang kita same2 la berjaya kay?
tolong la bagi FY semangat tuk teruskan perjuangan nih..:(

ps:: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BAGI SEMANGAT..

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..