CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, April 28, 2011

keje guard pon boley berjaya la..



4 MORE PAPERS!!!

Erm..sok FY nak pi release tensen jap..jalan2 PWTC..nak carik buku..da lame nak pi,tapi jadual pack..ni baru ade gap,boleyla pi jap sok..jomla..kita jumpa kat sane..:)

Tadi mase nak beli burger mase abis exam tadi,borak2 la ngan pak guard,dia tanya ada x buku nak belajar komunikasi bahasa arab..FY dengan riaknya cakapla ade..tibe2 pk semula,FY mane ada buku tuu..kat umah pahang adelaa..Kalau kat cni ade buku bahasa omputeh jew..iskk..

Xpela kan,alang2 nak kua pi PWTC sok,boley belikan sekali buku tuk pak guard tu kan..Pak guard tu nak belajar..dia dapat sambung study lagi..USIM tanggung sepanjang hayat...seronok tuu!!jelez di ctu..eheks..FY doakan beliau berjaya..x semestinye keje guard x ley maju kedepan,x ley berjaya kan..:)

Yang mane xde keje lagi tu,kejela papepon dulu,yang penting halal..
BIG CLAP FOR PAKCIK TU..(^_^)


http://youtu.be/-s9hrzqchhg

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA..

4 comments:

yad'z said...

guard pun keje jugak... without them sapa lah yang nak jaga kan.. btw, wah, pandai pakcik tuh.. =)

Shairazi Saidin said...

samapi gitu sekali....4 papers je lagi kan. chaiyok2..

HOT | Konsert Percuma Super Junior di Malaysia

zeeck said...

huhuhu 4 paper?? z lagi 2 paper~ yeah...gudluck!! :D

farra said...

zeeck..kamu pon gudlak!

yad..eheks../btol tuh..sgt pndai pkcik tersebut..

ss..chaiyok!!

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..