CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, May 16, 2011

FY kene marah ngan bos~

hye korang..x tidoq lagi?meh bace luahan aty FY jap laa..arini teachers day..tapi cite ni xde kene mengena pon ngan teachers day..saje nak bagi taw..:)

ermm..tadi mase keje malam,kol 8 masuk opis..then,da nak sampai opiz pon,bos kol tanya FY katne..dia x masuk agi..tapi,da kol marah tengking FY sebab lambat masuk opiz..3 minit je kot!!

FY masuk jew,terus FY bukak lampu ekon bagai..FY fotostat mane yang kene fotostat..tengah2 fotostat,bos masuk,terus tanya nape lambat td?FY cakapla FY pi tengok sepupu FY kat hospital..relax suda laa..

FY terasa aty gak la tadi..pastu x lame tu,bos cakap itu ini ngan FY,FY wat x tau jew..dia tanya banyak,FY jawab sepatah jew..dia borak,FY wat x taw jew..FY cakap emm..oh! eyh?haa.ok..tu jew..pastu FY cakap sorang2 dalam aty..marah sangatla konon kan..:P
tapi,tadi memang nak nangis gak laa..sabo jew depan anak bos tu..anak bos tu pasan kot FY camtu..besenye FY keje bukak lagu,tadi senyap jew..FY melayan perasaan..anak bos tu tanya,akak nape x bukak lagu?terus FY bukak,ngadap komputer jew..erghhh..

x lame tu,pekerja lame datang nak amik gaji,dia ade bagi roti old town inti cheese..feveret FY tu!!konon2 la malu2 nak mkn,x lame tu,FY makan cubit sikit2 jew..terus mud da ok sket..
ermm..sabo jelaa..

ok la nk tido da..nyte sume..
ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACE:)

5 comments:

kim heeruul said...

nk sikit roti tu..hehe

relax ar..adat bekerja mmg cegitu..^^

farra said...

sabo jela:(

Syahmi said...

sabo je la~keje ngn org kena byk bsabo~koi rase boss aok tu ade ati kt aok kowt~heehheh

Anonymous said...

lambat 3 minit?ok sabar byk2x!!!

farra said...

syhmi: bnyk tgk ctela aok nih..haih
yupz!sabar!

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..