CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?



Hye selamat petang semua..Tengah2 keje ni,sempat lagi belek blog..Tetibe nampak ramai join contest, FY nak join jugakla contest miss blogger ni..  Dia boley plak wat contest ni kan,siap ade orang kritik lagi tuh..x kirela,FY tetap nak tunjuk jugak header FY nih..tengok bawah ye..pedulikan kritikan orang:P


ok x header camni??sape kritik lebih2 x mo belanja aeskeyem..:)
ermm..header FY ni YIED POZI yang watkan..mane tah link blog dia..huu:P
ade gambar hati and keyboard tuk menaip..sesuai gitu..ahaks!
ok laa.da nak kol 4 da..post now!

7 comments:

Sunah Mohammad said...

header nice...tapi kannn... tulisan Hati Berkata Tangan Menaip tu cam kene oter sikit..cam tak ok letak separuh2 cenggitu..erkkk...adakah saya takkan dapat aiskrim? :p

hehehe..thanks join~ ^_^

farra said...

hehe..ok3..try oter sikit nanti..:)
nway,thanks jugak adeka contest nih:)

cik azeya said...

hehehe. kiut. sile belanje kite eskem. :)

farra said...

boley jew..aeskeyem best!:)

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

simple n steady je header ni..

-✿Ayu✿- said...

simple...tapi suka gak sebab ade mcm pantulan kat tulisan tu...nice!

farra said...

thanks korang..simple but nice kan..eheks:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..