CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, June 7, 2011

API NERAKA OR DUNIA LAGI PANAS?

Petang-petang camnila buatkan FY sangat mengantuk tengah kerja..Nak pulak pagi tadi kena bangun dari biasa,ermm 7.45 kot..awal sangat2..X puas tido lagi rasanya,..Pagi tadi FY jadi baby sitter sat,jaga nak jiran,mak diorang ada kelas tambahan.,3 orang semuanya n sangat lasak..Tapi,best!


Then,FY kat tempat keje ni, boss lambat pulak masuknya,FY layan fb x hengat dunia luar da..haha..Pastu,tetiba je terkeluar la 1 isu dari kepala FY then FY pon terus taip lalu post la kat fb tuu..Isunya??
Ni haa..  RAMAI YANG DA BUKAK TUDUNG..APAKAH??
Isu ni terkeluar dari buah fikiran yang comel ni sebab FY tengok fb kawan2 FY..most of them sekolah agama dulu,yang dulunya jugak,mereka2 ini semuanya bertudung labuh,and now??Its ok if they wear the hijab or selendang even its short than tudung labuh tu.What I see,even senior or junior,minority of them,tunjukkan rambut mereka yang sangat cantik tu..FY bukanla nak kata FY ni ustazah,tapi,its like memainkan agama tau..Da tau basic,da study agama,tapi x follow the rules..apakah??Hope they change their mind and see the truth..How's their parent feels eyh?


FY x kisah sangat for those yang memang x bertudung tu,maybe mereka tersebut belom mendapat hidayah or mereka itu tidak tahu pasal rambut itu adalah aurat..Isunya kat sini orang yang da tau..ermm..FY pon takut jugak jadi camtu..nauzubillah..



Semua ni keje en setan la..bukan SETH TAN cerita Nora Elena yang korang tengok tu..ni setan betoll maa..setan kurus or gemok sama je..iskk..Nak tau x,pe yang setan tu buat sampai terbukanya aurat seorang wanita?? SILA KLIK SINI..

Yang kat bawah ni,FY nak tunjuk sikit komen serta pandangan kawan2 FY dalam fb..kalau uollz rasa nak komen or bagi pendapat sikit,silalah kat post kat komen blog ni yaw..:)


ISSUE: RAMAI YANG DA BUKA TUDUNG..APAKAH??
TUKANG KOMEN: TENGOK BAWAH NI..


da ramai yang bukak tudung..apakah?
about an hour ago · Privacy: ·  · 

  • Madner Fiqr likes this.

    • Aku Kingx Hassan akhir zaman.....harap2 kawan2 kite sume teguh pendirian......n yg lain2 insaf...
      53 minutes ago · 

    • Farra Yana jwpn selain akhir zaman?
      52 minutes ago · 

    • Aku Kingx Hassan the end of the world....
      51 minutes ago · 

    • Farra Yana pandai sunggoh budak ni..
      50 minutes ago · 

    • Aku Kingx Hassan time kasih....hihi
      49 minutes ago · 

    • Ashraf Azizi panas kot
      45 minutes ago · 

    • Farra Yana pns sgt ke?maybe laa..
      44 minutes ago · 

    • Aku Kingx Hassan tu ah...dorg jer kot yg rase panas...org2 lain yg tudung labuh rilex jer...xrase panas kot...
      44 minutes ago · 

    • Ashraf Azizi sbb mereka yakin
      41 minutes ago · 

    • Aku Kingx Hassan jd??...akhir zaman or panas??hihi
      40 minutes ago · 

    • Jentayu Jengkuas 영웅 mungkin cuaca panas kot
      37 minutes ago · 

    • Farra Yana mybe org tudung labuh tu dapt ase pnsnye api neraka tuu..
      asyraf: yakin yaww..
      abg akim: ohh..cmtu pulak ye..sengnya la..

      35 minutes ago · 

    • Aku Kingx Hassan mungkin??? adakah sudah cukup beralasankan 'panas' untuk bukak tudung???...klu cuaca panas, xpakai tudung pon panas gak kn...hihi
      34 minutes ago · 

    • Ashraf Azizi disini ada penerangan.. http://syahirul.com/cara-syaitan-buka-aurat-wanita/
      33 minutes ago ·  ·  1 person

    • Farra Yana lagi pns la kingx..trus boley bkr tengkorak kepala..xde alas kan..
      32 minutes ago ·  ·  1 person

    • Dato Danial ramai ahli neraka
      32 minutes ago · 

    • Farra Yana yaa..ramai ahli neraka adalh dari golongan hawa..iskk
      31 minutes ago · 

    • Md NAim Tukiman kiamat dh dekat,,,,,
      6 minutes ago ·  ·  1 person


Ermm..itulah serba sedikit pasal isu tersebut..Kebanyakan jawapan kata panas..cam x logik kan..tapi its reality..and 1 more thing that i see is all of the commenter are man!! so,what do you think about that??


ps; TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA YAW:D

6 comments:

yaya_flanella said...

:)

blackroses said...

alhamdullillah irma dah berubah

Anonymous said...

motif? kau bukan pkai tudung singkat jugak ke? L.O.L

farra said...

waa..1st time kua anonymous ni..takutla tu nak bagi nama sndri..wakaka..
aq mmg pakai tdg pndek pon..motif aq dok cita sal orang yg dulu pakai tdg,pastu free hair..bkn cte sal org kai tdg labuh o pndek..

Anonymous said...

xtakut..cuma takut kesian kat kau tau siapa aku.. lebih elok jadi anonymous.. kau igt kau hot ke nk tulis FY konon mcm FL la..kesian gila kot..berblog kutuk org xhingat dunia..(kau bajek kau cun, gemuk kot, double chin) publisiti murahan sangat. u were so out of date..kampungan LOL

farra said...

hahaha..aq ase aq tau ko sape..cara penulisan,cara marah orang pon da tau..thanks sebab bagitau begitu..jelezkah aq ade double chin?bkn ko pon camtu?aq kutuk orang?ko pon same..aq gemok?ko pon,lagipon laki aq suke kot!ko kesah pe aq nak tulis FY ke ape..geli aty aq ngan ko ni..:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..