CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, June 7, 2011

JUST FOR YOUR INFORMATION AGAIN>>

Erm..malam semua..assalamualaikum..sila jawab..
Baiklah,kali ni,entry x panjang berjela,just nak bagitahu 1 information bagi sesiapa yang tidak tahu nak curahkan link belog masing2 kat mana..Ni bagi yang betol2 tidak tahu and bagi yang tahu separuh2 saja,x kisahla siapa pon,FY tetap nak bagi tau..

Aritu rasanya da ada orang wat entry pasal ni,sape tah..Lupa pulak makhluk tuhan tu..Nanti refresh semula..Ok la..Kat sini la tempat biasanya para blogger curahkan link masing2 tuk dapatkan traffic yang tinggi supaya orang menjelajah ke belog mereka serta untuk mengumpul follower and juga untuk folks membaca entry mereka sesungguhnya..(ayat apa ni?)

1) SAHABAT BLOGGER
2) PORT BLOGGER
3) GENG BLOGGER BERSATU
4) BLOGGER MANIAC
5) BLOGGER TEMAN SEJATI
6) PORT STOWEY BLOGGER
7) FAMILI BLOGGER
8) BLOGWALKING WIDGET
9) KONGSI LINK BELOG
10) KOMUNITI GILA BLOG

10 pon da banyak kan..penatla nak bagi semua link..Korang boley jugak tweet kat tweeter korang,fb,fs,myspace,ym,im,and sebagainya lah..Suka ati korangla..And for insan yang nak tau tadi,adakah ini  jawapan kepada soalan yang anda ingin tahu jawapannya??Ataupun salah jawapan ini??Saya akan cuba lagi..eheks:P

Hope you enjoy on this post..Thanks:)

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA..:D

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..