CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, June 26, 2011

hanya bergosip di malam hari..



hye..tetibe je teringat gosip2 team bowlers kat court bola keranjang kat UPM malam tu..terasa nak gelak sakan..kitorang kumpul dulu perkara2 yang nak digosipkan dalam kepala masa kat metropoint,senyum2 simpul je masa kat kajang tu..(focus game la konon)..

pastu,dalam van on the road nak balik UPM,da keluar da sikit2 perkara yang nak digosipkan,da nak pecah perut da gelak,tapi tahan lagi,x keluar abis lagi sebab masing2 tengah lapar,so lack of energy nak bergosip..dalam van gelak tengok halim a.k.a abang paling senior karaoke sorang2 kat belakang..memang feeling abes si halim tu..

sampai hostel,kitorang rest tuk kumpul tenaga nak bergosip malam tu..then,kol 9.30 malam,semua turun kat court bola keranjang depan cafe kolej ke 10..duduk bersila dalam bulatan..ok,start!
semua senyum simpul..:)

GOSIP PERTAMA: ade sorang minah ni datang sokong boyfie dia main,pakai haram jadah..bajek hot,bajek cun..ok,sorang dari kitorang tengok from top to toe..memang dia suka tengok camtu..dari atas fullamak aii..PUTIH MELEPAK!! sampai bawah,teeettt....kaki berkarat..hahaha...kuang ajaq gila ayat kan..tapi tu la..nak mekap pon ala kadar suda..orang memandang kakak oii..yang boyfie dia lak,teruja gila gurl dia datang..hahaha:D


GOSIP KEDUA: budak mana tah,fuyyoo!!sekali strike..ase boley pecah kot anak tekak dia..1 kajang kot boley dengar..hahaha..kalah suara jantan..dia strike ke,masuk longkang ke,jeritan dia sama..ni mesti masa sekola,ratu histeria..hahaha


GOSIP KETIGA; sorang minah ni pulak,humble gila muka..kalau strike,orang lain yang over,dia muka bak kata salah seorang team kitorang,cam mintak kiss je..aishh..comel doe..ni kira ok la..:)

da la..x ley gitau banyak2..nanti kena marah..sikit2 suda:D
apepon,memang enjoy gila la kan time bergosip..makan daging sedara sendiri sambil cicah air asam..:P

ps: MAAP MAAP MAAP..hanya teguran yang bermesej..nak tegur depan2,takut kena balun..:D

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..