CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, June 25, 2011

MASUM 2011---->BOWLING~


FY yang dok depan sekali,no 6 dari kanan..

assalamualaikum wahai para bloggers,my fb members,my followers,my friends,my secret admire,eheks:P
sihat ke semuanya?lama x story mori kat sini la..sangat2 rindukan saat2 dapat idea nak menulis,rindukan anonymous yang dok ngutuk2 FY,rindukan semuanya lah!

acctually,FY ni baru je sampai dari Nilai,baru abis Masum..Yang FY cakap aritu laa..Banyak kenangan ngan team2 kat sana..ohh!!rindukan team bowlers,gossips dari pagi sampai tengah malam kat court bola keranjang..syahdu lak..:(
Best jugak sebab dapat kenal ngan other bowlers..:D


Ok la..nak rest jap..sok da start keje semula..:)
meh usha SINI JAP.
and last one,pix FY and team USIM masuk KOSMO last week..FY kat no 6 dari kiri yang duduk tuu..depan sekali.. TENGOK SINI..

ps ;TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA:D

2 comments:

Ahmad Ridhwan said...

salam FY....

kontinjen memanah camner...... actually kene g skali memanah untuk USIM tapi kene time praktikel so tak pegi...... tahniah main bowling arituh, pasnie leh gaduh kat Alamanda..... huahahaha

farra said...

hahaha..wasalm..ermm..x tau la result memanh mne..nanti FY tanye org len..

waa..bnak gado tuu..takut3..haha:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..