CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, June 16, 2011

Bengang ngan Lisa Surihani,.:(


Sdey tau x..nak nangis jew ni..da la semangat gila pi mid valley tadi,nak jumpa lisa surihani..sampai mid pukul 7.45 pm..cari punya cari dari LG sampai la kat tingkat atas sekali,x jumpa pon lisa..mana dia???benci tau x!!frust menonggeng..balik dengan hampanya..siyes frust gila..nak sangat jumpa lisa..da la buat keputusan pi mid x dirancang..tengok fb kat home, lisa ada cakap yang dia nak pi mid dari pukul 7 sampai 9..tapi x jumpa pon dia..ntah manela lisa duduk..balik umah tengok fan lisa post kat fb lisa yang happy dapat jumpa lisa..bengang tau x..lisa kat mana tadi??alaaaa.....:(

X kira3!!!nanti nak jugak jumpa lisa..benci tau x..memang semangat gila2 da nak jumpa lisa tadi...huwaaa...:(
Lisa nanti datangla nilai pulak..x pon datang kajang nex week boley x??FY ada game bowling kat metropoint kajang..Lisa datang ye..

Nak cakap sekali lagi yang arini nak tido dengan perasaan yang x best...sedih yang teramat sebab x dapat jumpa lisa,padahal da dekat sangat da tadi...:(

ok..nak tunjuk jugak pix pi mid tadi..


ps: tajuk tu tipu jew..THANKS BACA..:(

2 comments:

cheghah said...

ada juga macam nie.. :)

Lizzie Yasmin said...

sanggup sampai mcm tue skali???

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..