CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, June 15, 2011

Salah masuk toilet!!!!


Hye korang semua!!!sihatkah??ehh..bertambah sihat??haa..bagusla tu..senyum je..alaa...sihat sikit2 xpe..:)
Da la lama x mengumpat orang la..mengumpat sikit la malam2 ni..xpe kot mengumpat untuk bagi pengajaran kat semua orang..hehehe..pandai2 je keluar fatwa sendiri..

Ok3..camni tau ceritanya..FY ada game bowling nex week kat Metropoint Kajang for MASUM ( MAJLIS SUKAN2 UNIVERSITI MALAYSIA)...so,minggu ni training jelaa..Training start dari hari isnin aritu until jumaat ni..pastu rehat sabtu ahad,isnin sampai khamis nex week da game..cuak beb!!

Ok da..yang FY nak mengumpat ni,orang yang keje kat pusat bowling tu laa..FY masuk toilet,dok dalam ekon kan,asik nak terkucil jew,masuk toilet dari luar cover cun la kan,sampai kat toilet,berlari..(korang pon same kan?)..
Then,setel semua..FY dok pandang cermin,ehh!! toilet lelaki ke nih??? bia betol kan..rasanya betol da masuk tadi,.FY control lagi muka blur+ terkejut tadi,basuh tangan,berlari keluar toilet..takut beb!!..
FY tengok luar ada lukisan gambar perempuan,means toilet perempuan la kan..FY masuk semula toilet,tanya la mamat tu..salah masuk toilet ka?
Tapi,dia wat x tau je..Sibuk je dia repair2 rambut pendek dia ala2 spike tuu..X ensem pon la!! FY tengok la semula kat cermin sambil2 basuh tangan,nak touch up sikit,FY x mo keluar toilet lagi sebab FY pon nak repair rambut FY,tu toilet ladies la..FY x takut da..wat bodo jela..Sambil2 tu FY tilik2 gak mamat tu,tengok betol2 dari atas sampai bawah,guna tengok cermin jela..

Laa....WANITA rupanya..ade nampak semacam je kat dada dia..patut x layan soalan FY..sedar pulak dia tu perempuan..pandai pulak masuk ladies..muka kalau da perempuan,nak jadi lelaki memangla x ensem..nak gelak je rasa tengok orang camtu,ganas semacam je keluar toilet,orang lelaki pon x jalan camtu..hahaha..FY keluar je toilet,tengok dia tengah calling orang yang waiting nak main bowling..Suara dikasarkan..X best pon..

Pastu,lagi sorang minah kat 7e nilai..Kat dengan KTM Nilai tuu..lebih kurang je ngan minah bowling tu,,badan berisi,rambut pendek,jalan ganas,suara dikasarkan..kembar kot?tapi,memang nak gelak je kalau jumpa orang camni..

FY hope sangat kalau korang kenal ngan diorang ni,jangan gitau yang FY mengumpat diorang tau..kang x pasal je kene terjah melodi kang...hihi..apepon,hope sekali lagi agar diorang berubah la..pepon,kita x boley mengata orang,kita sendiri pon x betol kan,..

ps; TERIMA KSIH SEBAB SUDI BACA..
MAAF YE MENGUMPAT SECARA SENGAJA..

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..