CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, July 29, 2011

BERANI?TRY KUTUK!

Salam pembuka bicara..happy weekend yaa!!
hmm..aku nak tanya kat angpa suma,apa yang x kena ngan blog aku ni??angpa boleyla bagi kutukan MEMBINA okayh?jangan nak down kan aku pagi2 ni..bagitau apa yang perlu aku improve lagi..sila tengok dengan teliti yaa belog aku nih..x puas turun bawah,komen berjela2 habaq mai aku..Banyak sangat nak komen,haih..haa buatla entry KUTUK MEMBINA BLOG FARRA..iskk..*kecewa*

3 comments:

saiazuan said...

1st time dtg sini kot.. blog pun comel2 nie.. tema pink, memang sesuai for girls, header kasi kemas je la kot lek bgtau :)

farra said...

haa ok3..thanks..nak buang pix dua tulaa..kemas!:P
mekaceh..

Pendamba Mawar said...

komen??hurm.

ok da leave komen..haha..
1.blog da ok..pink comey,loading pun laju..:)

tapi advetise tu takyah kot..:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..