CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, July 10, 2011

FY + Mas Ahmad Safwan dating??

Mas Ahmad Safwan

assaamualaikum! selamat malam semua wahai para graduasi,wahai para pelajar..apa cerita cuti sem ni?best ke x cuti lama?time cuti,korang nak claz,time claz korang nak cuti,x bersyukur eyh??eheks..:P

orait..tonite,FY x jadi pi kenduri tahlil jiran lima baris sebelah kiri kot umah dia,sebab musabab x yah taula..anak makcik baru meninggal..katanya mat rempit,tapi x tau la kan..mulut orang nak bercerita..sunyi sikit da perumahan FY ni..huu..

ok then,terus kepada topik perbincangan..ermm..FY nak suruh korang pi 1 event ni..kawan kita si kacak berspek baru ni turut dijemput hadir tau..event ni sangatla sesuai tuk para student cam kita2 ni tuk masa depan kerjaya kita..FY insyaallah pi kalau xde hal time tu..:)

Event apa?bila?nak tau lebih lanjut..tengok sini.

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..