CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, July 10, 2011

semua nak sokong BERSIH,aku sokong UMNO lah..

For the first time FY nak sebut pasal ni..semua orang da sebut,FY malasnya la nak amik tau,yaa diz is current issue,but its not important to me at all..wahh!!teruk sungguh sorang rakyat malaysia yg bernama FY ni..patot rejam dia sampai mati!!huh..

errmm..acctually,FY x mo masuk campur lagi semua ni sebab FY x mendaftar lagi la tuk mengundi,.umo da cukup da,tapi wat2 bz je nak mendaftar..bukan wat2 bz,tapi malas nak adakan masa tuk mendaftar..ok,sekali lagi,rejam FY sampai mati!

Then,ada ke x BERSIH tu,cam x membawa maksud pape,lagi nak membawa kepada kejadian yang buruk adela..Media a.k.a kerajaan pulak,suka kecoh2 pasal mende ni..Sepatutnya,its just an assemble biasa je,da jadi luar biasa..Kerajaan x perlu takut if dorang kalah,sometime we need to give chance to others..bagi pihak pembangkang pulak ejas negara ni..kalau x ok,kerajaan tolong,camtu la yang sebaiknya..jangan asik nak dok atas je..sekali sekala jadi orang bawah,syok jugak..APA YANG PENTING,KERJASAMA!:D

1 more thing,pasal rasuah,its not good la,,dalam Islam pon x bagi pakai rasuah ni,dosanya sama cam dosa riba la..x mo rasuah2 bagai,undi tu kan still rahsia..rugi je bg rasuah,tp dorang x undi si perasuah..jangan wat undi pos yang tipu2..nak bertanding bia adil okay?hidup berkat,jiwa tenteram:)

Ok laa..apepon kat sini FY nak gitau yang FY sokong UMNO..err...undi rahsia kan:P
orait..papai..

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA..~POLITIK~

2 comments:

NMH said...

nice word here...sokong UMNO..=)

farra said...

thanks NMH..:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..