CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, July 5, 2011

inilah minah paling gedik aq pernah jumpa..

korang pernah x dikeji?mahupun dikutuk?atau dipuji?oohh!what's ur feeling on that time?
contohnya camni,u lalu depan 1 group ni,then u macam terdengar2 je mereka2 tersebut kata,

1) '' ohh!!she's so annoying!!
2) huh!minah ni gedik nak mampos!
3) eleh,bajek macho la mamat tuu..
4) apsal dia jalan cam orang baru lepas bersalin je??
5) ni lelaki ke nyah??

damn sungguh la kata diri korang camtu kan..suka ati kita la..tu diri kita..Then,kalau korang pulak yang kat tempat si pengeji or pengutuk ataupon di tempat si pengomen jalanan tu,apsal ye korang buat camtu?apakah motif sebenar korang melakukan sedemikian rupa?.....(FY pon selalu wat camtu)..---->jawapan:: saja happy2 nak hiburkan ati..( eleh,kadang2 jelez ngan orang tersebut)...%^$#@^&

Ok,1 lagi situation..yg 1st situation bila sekumpulan gugurls berkumpul laa...then,yang ni bila sekumpulan lelaki berkumpul..ape dorang cakap bila ada someone yang mereka kenal or tidak kenal lalu??

1) (bunyi tikus)
2) awak2..abang rambut ketak ni kim salam..
3) jalan elok2 ye,jatuh nanti abang tolong angkatkan..
4) bla la minah perasan oii!!
5) gelak2 evil!!
6) sebenarnya lagi teruk lagi..

uiisshh..FY x suka langsung bila berada kat situasi tu..takut,benci,rimas tapi sometime perasan wei!!hahaha..ngokngek sungguh,..

ok..sebenarnya sangat2 lah tak elok buat camtu..dosa tau kacau orang..buatnya kena kat orang yang sensetif,mau tak nangis sampai umah..kesian..tak pon mesti diorang takut da nak lalu situ..da x aman hidup diorang..dari lalu jalan dekat,da terpaksa lalu jalan jauh..x ke naya tu?semata2 takut kena kacau..isk3..

ps: JAGA DIRI,JAGA TINGKAH LAKU..kita hidup ni ibarat roda..kang x pasal kita pulak yang kena kacau,kena kutuk..uishh...mintak simpang la:..


tetiba nak bagitau yang FY sangatla sukakan lagu ni..setiap ari kat opiz mesti dengar lagu ni..
ok daa..papai!

2 comments:

Puteri Berangan said...

kejam2..haha

Ai-Sis said...

hahahaha lawak plak baca entry ni

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..