CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, July 28, 2011

MALAM JUMAAT..----->otak kuning bacalaa ^_^

awak..boley x tolong carikan saya awek/boyfie sorang?saya boring ni..

erm..aku ni bukanla ejen mencari jodoh..bukan jugak ibu ayam..janganla mintak tolong kat aku kalau nak awek/boyfie..Perli aku ke hape mintak tolong camtu?Kalau aku ni ada pakwe ke,suami ke,,rajinla jugak aku nak carikan..yelaa,,binakan orang masjid,dapat pahala..masalahnya,aku pon xde masjid agi..

One more thing,you nak couple tu sebab boring je ke?hilang boring you blah?camtu ke?aisey..janganla camtu..you ingat senang2 je ke boleh mainkan perasaan orang?x elok tau!you bagi orang berharap,then you blah,yela..you kan nak couple sebab boring je kan..pui!

kau kena fikir babe,kau nak anak dara orang,nak anak teruna orang,kau da besar,terus fikir ke depan je..kau fikirla,dia ni boley masuk ke x ngan family kau?sesuai ke x ngan diri kau?boley saling melengkapi x agak2 kau?jangan kau fikir,ohh kawan aku semua ada awek/boyfie,aku je xde lagi..kau pon main tangkap muat jela..asal ada..pastu da boring,carik lain..mana boley buat lagu tuu..

ok,aku x suka sebenarnya carikan jodoh orang..Aku sendiri pon x berjodoh lagi..tunggu jela nanti kay?ada je Allah da tetapkan jodoh tuk kalian semua..sabar dan terus bersabar..SABAR PON ADA HAD KAK!!
oiii3!! kau nak melawan kuasa tuhan??
aku kata sabar,sabar jela..

Dah,jom tido..selamat malam semua..
nak jodoh?taip ON JODOH dan hantar ke 23999..
percaya sangat! nak jodoh,doa je pada PENCIPTA..
INSYAALLAH..

5 comments:

haikalblank said...

HAHAHA carikkan sayerw sekaliew ye farra....kah3..

entahlah, kapel tu kan trend. macam beli baju padini kat supermarket masa ada offer. TREND semua tuh. aku pening dan pening. :(

farra said...

haaha..pening sangat dia..

Pendamba Mawar said...

hurm

farra said...

pendamba..are u ok??

siti kektus said...

haha.

dah anta dah kat 23999,

takde orag reply pon. :p

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..