CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, July 29, 2011

Review blog Amalina Zainal Best!

Wahh3!! tajuk kau..Memang kaki bodek la..wakaka..haih!bukanla..Aku ni mau berterima kasih kepada BELIAU.. Beliau telah merealisasikan impian aku untuk beraya bersama shawl sponsor baru..Selain itu juga,akan ku memakai shawl itu semasa pembukaan sem selepas raya ini..waahh!ayat nak skema..well..u know me..PEMENANG BEB! PEMENANG!!kau menang x?hahaha...gila riak..ahh x kira,aku suka sangat sekarang..Time kaseh tau anak mak..^_^..

Apela korang ni,nak tanya,tanyala jela aku,aku join pe sampai dapat hadiah pastu jadi gila semacam je..Tanya aku! ok,aku jawab..aku telah menjoinkan diri dalam MEGA GIVEAWAY..haa,aku x jumpa da link tu..Yang ni aku merapu..Aku tunjuk ini semua SENARAI PESERTA yang join jugak..Jumpa x aku yang keberapa?Aku peserta ketiga...aku pakai kad malilakat ada tulis no 3..Peserta no 3 woii!!Kebetulan aku anak ketiga,tup3 menang pulak..memang bertuah sunggoh la jadi diri ini..wee~

Uisyyhh..angpa semua x caya aku boley menang??Kuang ajaq na.. MAI TENGOK SINI...Peserta no 3 tu menang hape beb?SHAWL!!...pergghh!!hoho...

By the way,thanks banyak banyak AMALINA ZAINAL..korang patot tengok blog dia.Mana la tau kot kot dia ada buat contest lagi...And last,for my FRUIT HEART, lap u lah!haha tetiba~

ps: AKU HAPPY--->tadi aku buli bos..*_*

3 comments:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

maseh mak~ terharu noks~ lalala

Pendamba Mawar said...

hihi..lap u too la

Ai-Sis said...

huuiii nanti pakai shawl baroo tangkap gambo.nak tengok ;p

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..