CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, July 20, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY!##6--->LEBAM BAWAH MATA??

selamat pagi cikgu!
maap..saya datang lambat arini cikgu..tadi nak keluar hostel,ada burung tengah terbang,dia sakit perut sangat agaknya sampai terlepas TAHI nya kat atas tudung and kain saya..Terpaksa la saya masuk hostel semula,iron tudung and kain..pastu nak keluar hostel,orang da start assemble..seganla saya nak keluar hostel,nanti orang semua pandang saya lambat..so,saya duduk tercangok dalam hostel sampai abes assemble,tengok2 eh da kol 9!!terlelap cikgu..maap maap maap..

Inilah situasi atau keadaan sebenar aku masa form 1 kot..tapi,cerita tu da diubah sikitla..kasi lebih menarik..masuk claz pulak,ada belajar pasal burung,,,terasa cam jodoh aku ngan cik burung lak aritu..weee!! 
^_^

ermm..sebenarnya,aku bukan nak cerita pasal cik burung ataupon kenangan waktu sekola..aku arini nak share cerita aku pasal LEBAM BAWAH MATA.. jauh sangat menyimpangnya dengan story kat atas tuu..hoho..Yupz,lately mata aku cam da teruk je..ntah kenapala..nak kata x cukup tidur?asenya da terlebih tidur..aku sakit mata kot?tapi,mana ada aku skodeng orang!iskk..yeke??alaa..skodeng mamat encem xpe..weee!!amik kau mata cam mata panda je..

Korang tau x camne nak hilangkan kesan lebam bawah mata ni??i really2 dislike! aku try snap pix muka je semalam,seram sejuk tengok mata aku..teruk woo!!nak tengok??eh..malulaa..*_* 
hope sangat kalau korang ada penyelesaiannya,share kat aku..

ps: 1) UMAH AKU XDE TIMUN,TOMATO..ada cili padi je..erkk
     2) AKU PAKAI MASK JARANG2..sebab muka ok,mata je x ok..
     3) SAPE NAK BELANJA AKU WAT FACIAL??jom!!

           

lebih kurang je muka abah ngan anwar ibrahim tuu..eh,anwar ibrahim pon ada lebam mata la..sama ngan aku..:)
                                               

ps: INI BUKAN SPONTANEOUS THURSDAY DAAA..WAKAKAKA:p

3 comments:

nurul said...

meh facial ngn aku je..adik nye muka dari jln tar x bpe rata,la ni dh licin skit..hihi

Maghfiratul Helma said...

I though your father lah yang kena lebam tuh :D kesian you :')

farra said...

hahaha..my dad ok jew lorr..:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..