CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, July 20, 2011

CHOP!! INI LAMAN CHURP-CHURP!!

waa..aku sekarang suda pandai cari duet..aku dok tunggu punya tunggu punya tunggu,hey bape kali mau tunggu daa..aku tunggu apa?aku tunggu duet dari nuff,tapi x dapat banyak pon..ok,AKU GILA DUET..then,aku pon nak try la churp2 ni..aku ingat dia cam x bagoz jew..tapi,nak try jugak tu..try punya try..cepat gila lak duet masyukk!!

aku buat duet pon sebab aku ada impian sendiri..aku nak beli itu dan ini..ermm..aku belajar guna churp churp ni dari TINTA PENA ni..diala yang ajar aku cara2 nak masukkan mende alah tu dalam blog serta ianya menjana pendapatan aku..wahh!!gaya bercakap dah macam ORANG KAYA BARU..ahhaha..ok gedik..nanti ada orang x suka..senget..

baiklah..nak tau dengan lebih lanjut,terutama adikku sayang yang baru nak belajar main ngan blog kan..haa,,tunggu aku balik keje nanti,aku ajar..waa..baik punya kakak!:D

ps: NAK SIGN UP CHURP2? SCROLL DOWN THEN U 'LL SEE ANAK PATUNG WANE BIRU TU,CLCK THERE :)

3 comments:

khairul said...

Pergh!! tak sabar..thanks my sis..:D

Nyamuk Terbang said...

dh join dh..hehe

ejulz said...

waaaa.. beri laa tunjuk ajar sikit.. heHE

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..