CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, July 24, 2011

LELAKI PERASAN!!----->annoying!


Selamat malam ahad semuanya..arini aku dok bantai tidoq je..sakit kepala yang teramat sangat..ermm..malam ni aku nak dok cita sikit pasai ORANG LELAKI yang KUAT PERASAN..aku bukanla demand sangat..tapi,aku memang x suka ngan golongan lelaki yang sebegini..pantang sunggoh kalau aku kenal ngan lelaki camni..bertambah sakit kepala aku..

Susah doo nak layan lelaki camni,dia rasa dia la yang baguz sekali,dia rasa dia la terhebat,dia la segalanya..haakk tuuih!siyez annoying gila2 lelaki yang bersifat begitu..Aku ada 4 orang da kot yang aku kenal and pernah rapat ngan lelaki dalam golongan perasan ni..even depan2 diorang pon,aku da tunjukkan yang aku x suka ngan sifat mereka tu..x best la kawan ngan orang camtu..terlalu berlagak,riak dan takbur sekali bila dia mengeluarkan kata2 nya tu..sampaikan x reti nak jaga hati orang..and for sure la,bukan saja kaum aku yang x sukakan perangai camtu,aku tanya kawan2 diaorang pon,semua dok kutuk..so??

Then,aku harap yang ada perangai camtu,tolongla ubah sikit perangai tu..aku x suka..rimasla..aku tau aku pon x bagos,tapi aku x nak la korang sama x baguz cam aku..aku harap yang baca ni,yang mana ada sifat perasan yang terlalu menebal tu,nipis-nipiskan la sifat tu eyh..korang ada sifat gentleman kan syok..i like (^_^)



ini logo KAMI BENCI LELAKI PERASAN BAGUS..

PS: MAAP MAAP MAAP..AKU HANYA LUAHKAN APA YANG AKU RASA..THANKS..

3 comments:

amir aizat said...

biasalah lelaki kan nak tunjuk die ni hero dpan wanita,huhu sabor jer lar dgn prngai org camtu.

farra said...

sabor jela..x best kawan ngan org cmtu

Ai-Sis said...

hahaha.ape lagi.geget laaa ;p

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..