CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, July 25, 2011

otak tiga suku bila pagi hari.

hye!bila da lama tinggal lappy,kalau jumpa lappy semula,mesti rasa cam segan2 je nak tekan keyboard ni..malu2 ayam je nak tulis entry baru,idea pon segan2 pengantin jew nak keluar..tapi..kalau masa xde lappy,setiap masa idea menderu deru keluar macam derasnya air terjun nak terjun dari atas ke bawah..macam2 la..

ok then,tadi aku terdengar lagu KRU ni tau..macam sesuai je tuk aku lagu ni,lagipon,sebab xde orang yang nak dedicate lagu ni tuk aku,aku sendiri la perasan kan diri dedicate lagu ni tuk diri sendiri..*hmm,apa ayat cam cikai je*
da la..aku segan silu lagi nak menulis ni,meh tengok and dengar sama sama ye lagu ni.. *_*



haa..best kan..ok da..aku nak cari idea sat nak menulis entry lain..papai..
MODE: MALUNYA...*_*

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..