CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, August 22, 2011

GEMOK ITU LESBIAN KAH?? LESBIAN KAH SI GEMOK?

Hye morning dear!!
Pernah tak korang tersalah telan air liur? I mean ianya satu kesilapan spontan ataupon tindakan refleks sehingga menyebabkan korang tersedak..ok,muqaddimah merapu yang berunsur pendidikan..:)

Baiklah..arini aku nak bagi up sikit kepada perempuan,gadis,cewek yang GEMOK!.Aku suka tulis gemOk dengan menggunakan huruf O dan bukannya U seperti GEMUK..sebab macam tak cukup GEMOK je kalau guna huruf U..hehe..apela..

Aku bukannya apa,kadang kadang aku tengok gadis gadis gemok ni selalu merasa RENDAH DIRI yang teramat sangat berbanding si gadis KURUS..Banyak faktor yang menyebabkan mereka menjadi begitu..Contohnya,mereka yang selalu diejek DEBAB,GEMOK,BADAK,GAJAH,ataupun BLUEHIPPO..disebabkan ejekan inilah,mereka punya tahap keyakinan sangatla rendah.Selain itu jugak,si gadis KURUS yang bajek HOT tuu selalu merendah rendahkan si GEMOK ini..even si KURUS tu lagi rendah,tapi still nak merendahkan si GEMOK ni..maka tacing serta berduka lah si GEMOK ni...iskkk..Kesainn~~

Tapi!!!haaa ada tapi jugak tuu,si GEMOK ni bukan semuanya rendah diri..Ada jugak yang MENINGGI DIRI..yelaa kan,dia besar..Sekali debik,lunyai si KURUS..hahaha..

Personally,aku suka berkawan dengan si GEMOK berbanding si KURUS..yes!!because of si GEMOK ni makan kompomla banyak,aku bolehla menumpang sikit..hahaha..agak kejam di situ..menganggu si GEMOK nak makan dengan jayanya je..heheh..

SEBAB AKU SUKA BERKAWAN DENGAN SI GEMOK.
1) Boleh tumpang makan sekali
2) Diorang tak terlalu cover,means macam terlalu nak control ayu.
3) Diorang happy go lucky!!! they have sense of humor..
4) Diorang sangatla caring
5) Sebab memang best!

Aku bagi contoh ye,masa bulan Jun baru ni,aku join MASUM kat UPM..Main bowling kat Metropoint Kajang,aku and team aku gerak awalla sebab game aritu pagi..So,kitorang kena naik lift kat belakang sebab terlalu awal,belum pukul 10 am lagi,Metropoint tak bukak lagi..Dalam lift tu ada team dari UPM jugak..And kalau siapa yang kenal,atlet kebangsaan bowling dari UPM tu,dia GEMOK tau,,tapi comel sangat..Dia ngan hubby dia serta team UPM dalam lift tu..Sampai kat tingkat dua,pintu lift terbuka dan berlari la dua orang pemain dari universiti pe tah..lari masuk lift..dalam lift diorang terus peluk atlet kebangsaan tadi tu..Yang sweetnye atlet kebangsaan tu lepaskan pelukan dia ngan hubby dia,terus peluk dua orang tadi tu..tenangkan diorang sebab diorang takut gelap kat tingkat dua tadi.. see??caring kan!!:)

Aku pon ada sorang kawan yang GEMOK..sedap peluk dia..Kawan kawan lain pon suka peluk dia,sebab cam best je..hihi..Bukannya sebab kitorang ni LESBIAN..da memang sedap peluk orang GEMOK..selamat je rasa..hahaha..

By the way,kepada si awek awek yang berbadan GEMOK,janganla merendah diri..setiap orang sama je di sisi ALLAH..itu yang penting kay?Korang comel tau even korang GEMOK..

Pesanan untuk yang merasa diri GEMOK..
1) Think positive
2) Ingatla,ALLAH itu Maha Adil..orang kutuk sekarang,tengok masa depan nanti camne kan :)
3) Make sure jaga bau badan..
4) Selagi boleh kurangkan berat,try to do it..
5) Awak comel!!
6) Korang boleh beranak banyak berbanding orang kurus..hahaha

ps; cakap orang GEMOK,diri sendiri pon da GEMOK..hahaha..err...camne nak hilangkan double chin??

4 comments:

KiKiHanakO said...

yang kurus pun ada lemak yang tak sihat.. ;) gemok comel. :P

farra said...

hehe..betol tuu..gemok itu comel:)

Queen F said...

kurangkan makan makanan berlemak, hilang la kot double chin :D alah gemuk tu sedap dipeluk kalau kawen.. wahahaha :D

Pendamba Mawar said...

gemok tu comel..lalala...diorang jeles..haha

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..