CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, August 14, 2011

NAJIS YANG IDEAL $_^

Assalamualaikum,.
Happy weekend!!!da nak maghrib ko baru nak wish farra..Eh,ok what..BETTER LATE THAN NEVER kan..:)
Orait..by the way,aku nak share sedikit ilmu dari pembacaan aku..Its new info for me..tak taula korang kan..maybe ada yang da tau,tapi aku yang baru tau ni nak share kepada yang tak tahu..yang da tau,kerutkan kening anda *_*


Aku tengok ramai sangat da yang asik dok bercerita pasal fesyen,artis,kecantikan,diari hidup,kekasih hati kan..And today,aku nak bercerita sikit tentang KESIHATAN.


I give you one statement..
USUS BESAR ADALAH PUSAT PENUNJUK TANDA PENYAKIT.
NAJIS ADALAH SURAT CINTA DARIPADA BADAN YANG MEMBERI RUJUKAN TAHAP KESIHATAN KITA.

Faham tak statement tu?faham fahamkan la ye..:)

Kat sini jugak aku nak share NAJIS YANG IDEAL..najis pon ada yang ideal kau tau..ingat susu ngan badan je ke yang ideal?Najis pon ada tau..haa..kelakar je bunyinya kan..tak senonoh pon ada..Yang tak senonoh tu la surat cinta kau..sihat tak sihat melalui najis..

NAJIS YANG IDEAL:
1) WARNA: KUNING KEEMASAN
2) KUANTITI : BENTUK PISANG 2-3 BATANG
3) BAU : BAU BUSUK YANG KURANG KUAT
4) KEKERASAN : KERAS SEPERTI BUAH PISANG,LEMBUT SEPERTI UBAT GIGI
5) AIR : 80 % AIR
6) KEADAAN : TERAPUNG



bentuk pisang tu,bentuk najis yang ideal.

Jaga lah kesihatan kita..Dapatkan najis yang terbaik..wahaha..

Ps: JANGAN GELI PULAK NAK MAKAN PISANG ^_^

5 comments:

Pendamba Mawar said...

ok noted..peringtan yang baik..wikikikiki

NMH said...

hahha..comel jerk cakap sal najis..atoyai!

TrigYy said...

euwwww. ok, dh sllu dpat ideal punyer.. hahhahhak3

fahmie firas said...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

farra said...

pendamba>noted cam bese:)

NMH> hahaha..comel eyh..eheks:p

eddie> tahniah!!

fahmie> thanks fahmie..orait,akan ke sane:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..