CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, August 14, 2011

Selamat Hari Raya!!!

cantiknye!!sape tu?

Haahahaha..semangat tak aku?Ini DP baru aku untuk facebook..Pixcha tahun 2009 kot..tapi muka tak berubah..Kira tak dimakan usia la wajahku ini..wahahaa..Pix ni masa kat Giant Nilai,kat bahagian elektrik,waktu malam bulan ramadhan,aku tak pi terawih time tu..Baru balik kelas,terus menyoping.Sebok nak carik kad raya kat Giant ngan kawan kawan..Yela kan,dulu tahun 2009,orang ramai takde akaun facebook lagi..Aku kira orang terawal la..hehehe..So,masa tu still ada lagi kad raya yang bergantung gantung kat rumah orang kan..Rumah aku takde tempat nak tepek kad raya sebab bila tepek je,ada budak budak kecik datang umah,main main kad raya,naahhh tercabut dari tepekan itu..Sampai sudah,tak payahla tepek tepek kad raya..Sekarang takde da kot kad raya..Rindu weyh zaman kad raya..Terasa tua pulak..iskk..

Crop pix abah..wekkk:p

Haa..ni pulak zaman 2010 kot..da nak abis raya asenye..ntahla,,tak hengat..muka kekenyangan makan kenduri kat rumah orang..kempis kempis perut bila bergambar..hehe..Muka time ni agak huduh..Tapi,nak tepek jugak..takde motip..wahahaa..

da la..aku sebenarnya tetiba rindu giler zaman muda muda dulu..pastu tak sabar nak raya ni..dari pagi asik pasang lagu raya kat you tube..
Meh aku bagi korang dengar jugak lagu ni..

sudirman: orang kampung aku

Nota kaki cagu: Ucapla selamat hari raya kat aku weh..

4 comments:

kim heeruul said...

zaman muda2 sangat sweet..keh keh keh.^^

farra said...

wahahaa..da besar pon sweet jugeekk...:p

Pendamba Mawar said...

motif anda sebenar nk tulis tahun ni da tak dapat duit raya ke..hikhik..:P

slamat hari raya

Ujang9897 said...

selamat ari raya..hee..lagu tu best

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..