CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, August 31, 2011

Version Raya..~Aku beraya pakai legging~

Assalamualaikum!
Holla..arini ari raya ke 4 da eyh?cepat sunggoh..rasa baru je puasa..eceh..yaa..raya pon nak jugak hapdet blog nih..aku nak tanya korang,for gugurl lah..korang pi beraya pakai baju apa?better pakaila baju kurung or seangkatan dengannya eyh..janganla pakai baju seluar macam nak pi swimming pool lak..Tak manis okay!Sungguh tak manis..Ini hari raya..suda2 la nak pakai KETAT camtu..

Aku pantang kalau orang datang umah aku pakai LEGGING,nak pulak time raya..Malas nak layan asenye,.tapi,memang aku tak layan pon..Arini da la cuaca panas,boleh pulak tu pakai legging,ketat tu..yaa,,legging memangla ketat sengal..pastu nak ngadu panasla,,aishh..umah aku da penuh berhawa dingin da kot..lain kali pakai longgar2..Hari raya ni..pakai sopan2 pi umah sedara..manis kot pakai baju kurung..iskk..

ini seluarnya..

pakai ngan baju ni..

Takmo pakai camni tau kalau pi beraya..Tak elok..Pakai sopan2..:)

Gambar Hiasan

Haa..pakai baju kurung macam akak-akak kat atas ni..aiseyy..Suwiiiitt giteww..:)

3 comments:

Mambang Terbang said...

awww...sume sweet sweetttt xD ... yg pakai spek mata tu mcm sepupu aku la pulakkkk xD ekekeke....tp nmpk mcm rendah skit..hehe

http://violencexx.blogspot.com/

ima althafunnisa' said...

saya memang tak pakai legging..
tak lawa.. nampak macam terlupa nak pakai seluar je.. haha

Hamid Howard said...

stuju ngn misz IMA (sumthing)..
btw, legging is super-crazsexy..
ta ptot kowt even g pasar..
utk tdo ley r..

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..