CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, September 1, 2011

CURRENT ISSUE!! PLEASE BE ALERT!

Save Malaysia, Stop Lynas!

SAVE MALAYSIA,STOP LYNAS!!

I HOPE MALAYSIAN ALERT ON THIS ISSUE..PLEASE..


Orait..for those yang tak faham apa yang aku maksudkan dengan LYNAS tu,sila fahamkan dengan membaca artikel kat bawah ni kay?


Pada lebih kurang 10 pagi 1/7/2011. Saya telah membaca satu artikel daripada New York Times.com, bertarikh 29/6/2011 yang bertajuk “ The Fear of Toxic Rerun” .
Berita tersebut menyebut bahawa sebuah kilang yang akan didirikan oleh Lynas Corporation mempunyai kecacatan pembinaan dan rekabentuk yang boleh menyebabkan kebocoran dan akan mengancam alam sekitar.
Saya percaya kilang tersebut adalah kilang LAMP yang akan dibina do Gebeng Kuantan!!!

So,jom selamatkan Malaysia..Before that,salah satu cara nak selamatkan Malaysia,aku nak tanya ada sesiapa tak yang nak beli baju SAVE MALAYSIA,STOP LYNAS?Just RM 25..

Contoh Design Baju..

Save Malaysia, Stop Lynas! Merchandises
Untuk budak- budak pon ada size..

Only RM 25..


ps: JANGAN BIARKAN MALAYSIA DIPENUHI DENGAN TOKSID!!
JOM SELAMATKAN MALAYSIA..


JUST PM ME OKAY?

1 comment:

Mohamad Azrul Aminurrashid said...

tgk tv kat umah lg byk dpt radiasi dr duk kt sbelah bangunan lynas....its a fact.....

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..