CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, September 13, 2011

ENTRY BERBAUR CACIAN-KETIDAK PUASAN HATI-

Hye!!
mana tah hilang semangat aku nak study betul2 sem ni..tak guna betolla..Da la tak dapat nak hapdet langsung dalam seminggu ni..Hareemm..wifi kat umah sewa aku tak berbayar lagi..duet PTPTN pon kuang ajaq tak masuk2 lagi..Aku kering da ni..Nak makan pon tapis2 je..Ayam pulak da naik harga sekilo jadi RM8.50..Nasi kukus yang aku biasa makan kat sini pon terpaksa la naik harga jadi RM6..cikai betol..Mau2 aku makan da jadi RM10 sehari..Nak harap aku diet,jangan harapla..Aku lagi sayang makanan dari badan gemok..tak Amerika la der kalau badan kurus cam cicak kobeng..hahaha..


Da tu,ni aku terpaksa pulak online kat cc..kau tau cc kat sini gila mahal,sebab aku takde duet..pas guna kang,aku terus bla je boley tak agak2>hadooiii..aku rasa aku terpaksa la balik uma minggu ni..Nak pulak aku memang kena balik,jadi pengapit orang kawen..Nak tunggu aku kawen,ntah bila..dok sebelah pengantin pon jadila eyh..

Wei..aku rindu dengan lappy aku,mau taip2 dengan penuh perasaan yang mendalam sambil makan laici cicah nescafe..mak aii..tapi haram jadah,lappy rosak takde orang nak repair..sedih sunggoh..Aku paling benci pi Cyber Cafe ni sebab orang sebelah mesti nak skodeng2 aku tulis apa..MAngkuk hayun betolla..Tengokla komputer sendiri..sebok je..Serabut betol..rimas..tak dapat aku nak taip panjang2,nak masuk gambar aku ragging budak..huh!!

Ok la..nanti aku curik lappy orang,aku hapdet kasi nice2 sket..papai!!
Aku rindu giler dengan semua blogger!!

5 comments:

Pendamba Mawar said...

ok rindu fara gak..jaga diri baik

Mr. Shooter said...

memang best penangan PTPTN sem ni, huhu.....aku pun dah lama x punya duit bebanyak ni eheks!~

Farrah yong said...

PTPTN !!!!!!!

Notown said...

jangan curi netty abah...
susah adlee yang kena bekorban nanti..
WARNING AWAL AWAL

..cik gugu.. said...

saya MARA~~~

*motif~bukan PTPTN. lalalal~

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..