CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, September 15, 2011

FINALLY!! LETS SEE..:)

Fuuuhhh..finally I am free here..yeahh!!!aku suda sampai Pahang semula..For a week aku kat Nilai,lecture just two days..Monday and Tuesday ONLY!!hahaha..yeahh..gelak2 jugak,jadual tutor tak keluar lagi,kang tak pasal menangis meraung aku tengok jadual full..Nak pulak for nex monday,aku da ada exam dow..makk aii..giler cepat kan..review for first sem punya subject..gilo!!


Orait..for a week,aku da berjaya mengumpul sedikit gambar dalam fon cikai aku tu..hehehe..semangat kumpul weh..Jom la usha2 sat..


Its beginning on a day my family was sent me back to Nilai..And of course they go to Nilai 3..haha..acara wajib bila sampai Nilai,..SHOPPING!!!



And on that day,I am like Ana Lu'lu..wahhh!!nice~


For a second day,I go to my first claz..tunggu lecturer tak masuk2..wajibla snap dulu kan..
Tak perlu bermekap tebal untuk ke claz,just tepek2 bedak sejuk je..hahha..Itu kawan baik aku dari tadika lah,kitorang sekola rendah sama,sekolah menengah,form 6 and masuk U pon sama2..jodoh ke?bukan jodoh,tapi sebab dia kembar aku lah..



Ini cuma sebahagian student lelaki yang datang..aku snap SECARA TAK SENGAJA..
errkk??ok..aku tipu..aku curik2 amik time aku mengantuk..




Itu yang aku buat arrow tu,lecturer aku lah..Dia tengah on call..hahaha..
Sempat aku snap..:)
Budak laki depan aku ni khusyuk la konon..eheks:p



This one is my favourite food..BIG APPLE oii..sedap sangat!


See??muka teruja giler makan..memangla sedap!

Sedap sangatla kan?aku kempunan lama sangat da BIG APPLE ni sejak cuti sem aritu..

And FYI..err..for your information,diz pixcha was snap at THE MINES,Serdang..

  
On a boat!!wow!!i like..aku suka naik bot kat Mines ni,sebab aku rasa aku macamla PRINCESS okay..haha..

And last pixcha,time to back home!!!yeay!!
waiting for KTM Komuter..:)

Fuhhh!!puas ati..lepas satu entry on diz week..Esok lusa aku da busy..Nantikan pulak aku dengan pakaian pengapit okay??

3 comments:

Anaz.Faceblog said...

Kalau x shoping bukan Farra Yana...! huhu

Pendamba Mawar said...

cantik..:) pkaian pengapit?waiting

Ai-Sis said...

hamboiii sakannyaaa.hahahaha.cepat cepat nak tengok gambar cepat.hahaha :p

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..