CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, September 6, 2011

JAWAPAN KEPADA SETIAP PERSOALAN.

Soalan yang orang selalu tanya kat aku..Tapi,aku takde jawapan dulu.

1) Kenapa aku pakai blusher sampai kat atas dahi?
2) Kenapa aku takde pakwe lagi?Nampak sangat tipunya.
3) Kenapa aku pakai henfon cikai?
4) Kenapa kau suka hapdet status kat fb,blog and twitter?Kau suka tonjolkan diri eyh?
5) Kenapa nampak macam kecoh,tapi bila berdua,aku jadi pendiam?


Jawapannya..
1) Tanda lahir aku kat dahi,memang merah-merah pink nampaknya..Tanda lahir orang itam,aku pink..Mana aku tau..Tuhan jadikan macam tu..Bukan sebab blusher..

2) Dulu aku ada pakwe,lepas tu sekarang da takde da la..Aku bukan tipu,tapi da memang takde..tak yah nak curious sangatla..

3) Aku pakai henfon cikai sebab aku takde duet nak beli henfon mahal..Lagipon aku ni low profile..err..

4) Aku suka bercakap dalam hati,bila aku hapdet something kat blog or fb,itu semua adalah kata hati aku..Ikhlas..

5) Sebab sememangnya aku ni pendiam bila baru aku ada perasaan kat orang..Kalau aku takde perasaan kat orang tu,aku kecoh...serius..

Ada soalan lain?Aku pulak nak tanya..Kenapa orang suka nak amik tau hal aku?

5 comments:

KiKiHanakO said...

(Ada soalan lain?Aku pulak nak tanya..Kenapa orang suka nak amik tau hal aku?)

-sebab awak ada blog.. dan saya selalu ingin tahu perkembangan terbaru :P hehehe
selamat hari raya

Pendamba Mawar said...

satu soklan dari saya.. awak sayang say?hahahaha

farra said...

kiki: hahaha..me too:)

pendamba:opkoz la sy syg awak:D

Pendamba Mawar said...

terharu..nangis sini jap..wahaha

farra said...

hahaha..nangis jauh2..

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..