CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Tuesday, October 25, 2011

SURAT CINTA AKU..

Assalamualaikum..hye awak..


Surat ni saya taip untuk awak,selepas sepuluh tahun saya tak menulis surat..Sebab kali last saya menulis surat untuk buah hati masa darjah enam,tapi lupakanlah kisah yang lalu kan..Orang yang saya minat dulu pon,isteri dia da meninggal da..~Al Fatihah~


Sekarang kita yang hidup ini,perlu teruskan hidup,kita perlu terus berjuang untuk mengabdikan diri kepada-Nya..Betol tak? Awak pon selalu pesan macam tu kat saya..Tapi awak selalu pesan indirect..Awak suka menyanyi lagu untuk saya..Dalam lirik lagu awak tu,semuanya ada unsur-unsur nasihat..Sebab tu saya suka awak dan akan terus suka awak..


Awak janganla rasa jelik ataupon jijik pulak nak teruskan baca surat saya ni,sebab ini bukanlah surat cinta yang memerlukan bahasa jiwang karat serta lucah..Ini cuma sekeping surat biasa yang isinya cuma ada intipati yang tersirat..Saya pon tak tau apakah yang tersirat tu..Kalau awak faham,awak siratkanlah sendiri..Awak teruskan bacaan ye..:)


Boleh katakan disini bahawa saya ni selalu stalk awak dalam facebook,twitter,and wajibla blog awak pon saya kena stalk kan..Lagipon,awak pon suka share pasal awak kan..Saya nak tau awak pergi mana,awak buat apa,dengan siapa..Sebab saya seronok dapat tau cerita awak..Awak selalu buat saya tersenyum tau..Tapi,ada jugak aritu,saya dengar cerita awak ada rapat dengan gurl lain..Jelez jugakla..Tapi,nasib baik gurl tu cantik,baik dan solehah..Jadi,saya tak kisah..Saya tetiba suka pulak awak dengan dia..Rasanya ada jugak saya doakan awak dengan gurl tu..Sesuai! ^_^


Awak tau tak,lagi beberapa hari saja lagi kita nak jumpa kan..Saya yang tak sabar..hehe..Dulu kita da pernah jumpa,tapi masa tu saya tak suka awak,saya suka kawan awak..Then,sekarang kawan awak pon da kawen,ehh..da cerai pon..Takpela..sebab saya da suka awak,saya taknak suka kawan awak da..No worry kay?Setia kan saya ni..hiihi..Hope kita dapat jumpa lagi,even dapat jumpa dari jauh pon,saya tak kesah,bak kata orang,kalau da sayang,dapat tengok bumbung rumah pon jadila kan..Tapi,saya taknak la tengok bumbung rumah awak,saya bukan pomen..Saya nak dengar suara awak menyanyi lagi lagu untuk saya..Hope so!


Saya harap saya dapat jumpa awak lagi..Insyaallah..Doakan saya panjang umur..










SALAM IKHLAS..
~FY~




ps: DITUJUKAN KHAS KEPADA ENCIK HAFIZ H.
1) perenggan satu cerita pasal Dato' M.

5 comments:

Pendamba Mawar said...

semoga dapat jumpa dia.. kalau jodoh ngan dia pa salahnya

MiaJie said...

Ala cumelnye surat die..haha

farra said...

miajie: nak tujukan surat kepada si comel jugak :)

pendamba: yee..hope so! kalaula dia nak kat saya ni..T_T

Pendamba Mawar said...

melepas la cam ni

Chegu said...

print a, kasi post, lagi retro, hahaha, dalam surat tabur bedak

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..