CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, October 28, 2011

MAU DATING DENGAN ENCIK COMEL ESOK MALAM,

Hye..berdebar rasa nak tunggu esok malam..Esok malam aku ada dating dengan orang kesayangan aku..ehem..tapi jangan risau,aku jumpa dia esok pon ramai-ramai..bukan sorang-sorang kat tempat tertutup..kisah-kisah zaman jahiliah dulu tak payahla nak diungkit lagi kan..sekarang aku da besar,suda boleh fikir dengan matang,adil serta saksama..ohh!!ngarut la da..


ermm..esok aku nak jumpa Hafiz Hamidun..Ntah napela aku suka kat mamat tu..macam la comel sangatla kan..eceh! gedik kau..da memang comel..aku suka kat orang comel-comel,jadi kenala suka kat hafiz tu..hehe..esok dia nak datang sini..yeay!! tapi yang tak bestnya,aku kena share ramai2 tengok dia..tak suka tau..jelez la aku..esok malam leleh2 je aer mata tengok orang snap pix dengan dia..jelez!


 HEY! YOU STOLE MY HEART!

Tak tenang da aku nak study ni..nak tunggu esok malam,mak aii,.lama je rasanya..iskk..berdebar sunggoh!

2 comments:

Faaein Talip Roy said...

sure tido nanti termimpi-mimpikan dia.. hehehe.. ;p

Pendamba Mawar said...

berdebar..haa tak than..:P kirim salam kat dia..:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..