CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, November 18, 2011

INI ORANG PON ADA KA?







Assalamualaikum and selamat petang..Arini ada masa sikit nak hapdet,so kena hapdet dua kali..~sebenarnya aku buang masa~


Alkisah bermulanya cerita ini..eceh..hmm,banyak kejadian pelik yang berlaku kat aku sekarang ni..rasa macam kenapa terjadi kat aku ni!!!! iskk,..T_T
Kenapa semakin aku meningkat dewasa semakin banyak kejadian yang berlaku ke atas diriku?Bodoh giler soalan,ayat ulang-ulang je~haha..Takdela,cuma cam curious giler nak tau je,kenapa ramai yang tak berpuas hati dengan aku?cis!! tak baik tau tak puas hati ngan orang..tuhan marah..



~ada aku kesah~

''SESUNGGUHNYA ORANG YANG SELALU BERASA TIDAK BERPUAS HATI ITU ADALAH ORANG YANG ADA SIFAT CEMBURU YANG TINGGI''

~aku reka sendiri quote tu berdasarkan pengalaman hidup aku selama 22 tahun ni..hehe..ikut suka hati akula kan..haa,sambung semula..KENAPA ORANG TAK PUAS HATI NGAN AKU?kalau masa sekola rendah dulu kan,kalau ada kawan kita tak puas hati ngan kita,mesti kita cakap camni kan.
''APA PANDANG2,TAK PUAS HATI?ADA HUTANG?'' ~sengal kan~

1) Aku nak berak pon jadi isu tau tak..
CONTOH: eh,apsal ko berak kejap/lama sangat!! 
~adooii..manela aku tau nak jawab ape..bukan aku yang rancang semua tu..iskk~





2) Pasal facebook.
CONTOH: nape ko post cam hampeh je kat fb ko? nape ko letak gambo ngan retis tu?nape ko relationship ngan pompuan?lesbian ke?
~itukan fb aku,suka ati akula kan..nape ko nak sebok hal aku?~




3) Lelaki vs Perempuan.
CONTOH: aku baik dengan lelaki,mesti perempuan nak marah and instead..ape sebab tah?
~aku suka kawan dengan semua orang,yang mana tak kuang ajaq ngan aku la..hee..~


tade kena mengena pix nih

Haa itulah contoh2 yang setakat ni mampu aku tulis..Aku malas nak taip semua..banyak contoh sebenarnya..apela korang ni..iskk..tambah dosa je..kahkah..aku yang menulis ni pon sebenarnya dalam keadaan tak puas hati sebab ada yang tak puas hati ngan aku.
.~nape tah aku suka tulis ulang-ulang perkataan~ =_=''

2 comments:

Pendamba Mawar said...

garang cik farra kite..hehe..:)

sikap manusia memang selalu tak puas hati dan cuba cari kelemahan orang lain..:)

jom join segmen atok kalau xkeberatan

r-5 said...

patut la nampak post ni berbaur ketidak puas hatian.. huhu sabor2 cik farah, mesti ada hikmah disebalik apa yang berlaku. :))

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..