CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Saturday, December 31, 2011

SELAMAT DATANG 2012..20 TENTANG 2011..

POST MENJELANG 2012..TAHUN BARU TU..



Orang kata tahun kiamat..iskk..tau pulak ye mereka waktu kiamat..da tau tu,camtu jugak perangainya..Tak ubah-ubah pon ke arah kebaikan..ermm..ok ,aku pon sama jugak..


okay,mai recall same-same..


1) tahun ni rasa macam lama kot..
2) tahun ni banyak dugaan
3) tahun ni aku jadi pekerja
4) tahun ni aku buat thesis
5) tahun ni aku putus CINTA
6) tahun ni aku agak rajin study
7) tahun ni aku rasa aku da matang
8) tahun ni aku da nak abes belaja
9) tahun ni aku berangan nak tunang *berangan je okay*
10) tahun ni aku pi luar negara
11) tahun ni aku banyak cuti-cuti malaysia
12) tahun ni aku da dewasa.
13) tahun ni aku banyak abeskan duet
14) tahun ni aku rasa aku dah kurus sikit.
15) tahun ni aku kena penyakit yang boleh bawak maut
16) tahun ni aku banyak menangis
17) tahun ni aku jadi pendiam sikit
18) tahun ni aku da kurang sengal
19) tahun ni aku da rajin pi tolong orang kenduri
20) tahun ni,arini 31/12/2011 .. aku rasa nak sayang kat someone sampai akhir hayat aku..Ade kua love2 kat atas kepala ni..eheks.






Da la..itu sahaja aku boleh share..Yang lain..simpan sendiri je..eheks.. 




SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!!
SELAMAT DATANG 2012!

1 comment:

Pendamba Mawar said...

sape erk yang last tu...
frust ar cam ni..

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..