CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, January 12, 2012

I AM SORRY BECAUSE I LOVE YOU!

Assalamualaikum..Salam sejahtera semuanya..Ok arini aku agak happy laa..tapi,happy yang hanya boleh diceritakan di sini sahaja..Nak cerita kat facebook??no no no...malu kot..hohoho


Ermm..aku seriesly happy sebab macam da jato cinta je..wakaka..ok gedik giler kan..tapi im serious..Im falling in love with him..much and much and much I really love him..Hope diz guy is the last person for me and hope that im the last only gurl for him too..hope so..:)


Fikir masa hadapan..nak dia sangat..susah nak dapatkan dia ni..muka comel,mata kuyu,baik serta cool,and paling suka dia sebab bila dia gelak,haihh..geram tengok..comel sunggoh! ok sangat sweet lah..bukan sengaja nak suka dia..keluar dari hati ni..iskk
~nak cerita sebab aku suka dia,terlalu banyak agi kot~


and diz song I dedicated for him..


Lirik Lagu Terukir Di Bintang – Yuna

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu



For you..

I dont know if u read diz entry or not..And if u have read this,thanks..:)
and..
Im sorry if this entry make u angry..I know u dont want anyone knows about diz relationship.
I dont know hows ur feel after u have read diz entry..:(
I just want you to know that I really like you,love you deep in my heart..


Im so sorry because I Love You dear..Sorry!

2 comments:

Pendamba Mawar said...

semoga berbahagia.. sy doakan yang terbaik untuk awak

kechik kewchik said...

perempuan , memang pemalu :)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..